2777
2789
برای خرید سوپری و نانوایی و میوه فروشی بخوام برم که چیزی نمیگم برای خونه بابام یا دورهمی زنانه قبلش ...

من برای همون نونوایی و خرید هم نمستونم از خونه بیرون برم  دوره همی زنونه هم خودش میبرتم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه فکر کن بخوای پاسپورت بگیری باید بره محضر بهت رضایت کتبی بده

تیرررخلاصصص😂😂😂بچه ای ک تو بزرگ میکنی نه ماه تو شکمته هم مال اونه😂فامیلیشم فامیلی بچت میشه

تازع میتونه حق کار و تحصیل عم نده😂😭

دعا کنین بشه اونی که توی دلمه…🩷

خونه پدر ازادیاینجا باید از ی پسر ک نهایتا۷/۸سال ازت بزرگتره اجاره بگیری😂

وا شوهرته دیگه

تو بمون خونه بابات تا کی میخای بمونی هشتاد سالشم شد میخای آویزون بابات باشی؟ لطفا طرز فکر اینجوری دارین بمونین خونه باباتون راحتتتت

تیرررخلاصصص😂😂😂بچه ای ک تو بزرگ میکنی نه ماه تو شکمته هم مال اونه😂فامیلیشم فامیلی بچت میشهتازع می ...

تازه اگر بمیره هم تو ازش ارث نمی بری 

به پدر مادر خودش میرسه 

ولی اگر تو بمیری همه اموال تو برای اون میشه 

تازه اگر بمیره هم تو ازش ارث نمی بری به پدر مادر خودش میرسه ولی اگر تو بمیری همه اموال تو برای اون م ...

واقعاااا؟؟؟؟

اگ ب قتل برسم اون میتونه رضایت بده یا نه

ولی درمورد من من نمیتونم رضایت بدم یا ندم😂

دعا کنین بشه اونی که توی دلمه…🩷

خواهشا این چرتو پرت ها نگید اینجوری تاپیک نزنید 

زمون قدیم اینجوری نبوده چه برسه الان....

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

وا شوهرته دیگهتو بمون خونه بابات تا کی میخای بمونی هشتاد سالشم شد میخای آویزون بابات باشی؟ لطفا طرز ...

بعدشم مگر هرکس ازدواج نکنه آویزون پدرشه؟ خدایی چه طرز فکریه دارید 

خودش کار می کنه مستقل میشه