2777
2789

با توجه به شناختی که از خودم دارم با کسی که سطح مالی خیلی پایین‌تری از خانواده خودم داشته باشه نمیتونم 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واسه خواستگار شرایط سختی بیان میکنن اینجا .

بعد چله میگیرن رل و پارتنرشون بیاد خواستگاریشون 

میپرسی چی داره میگه فعلا هیچی ولی خیلی باعرضه هست 

بنابراین من هیچوقت نفهمیدم موضع شون رو ...

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بیشتر ببینید
رسمی نمیشه کارگریه

خب باید براساس سطح خانواده سنجید 

با احترام برای طیف و جامعه کارگر از لحاظ طبقاتی به هم نمی آوریم هیچ جوره 

ولی خب اگه در حد خانواده دختر باشه و هم کفه باشند چه مشکلی داره ؟!!

یه خونه رو دیگه باید داشته باشه چون مستاجری خیلی سخته

از خودش؟پارتنر من با داداشش یه رستورات کوچک شریک البته خیلی کوچک رستورانه ویه خونه هم دارن که مال همشونه خودش وداداشش ومامانش وخودش هم تازه امسال دانشجوی پزشکی شده قبلا مهندسی خونده این خوبه یا بده ؟

مادر شوهره اذیت کن نیست اونی که مامانش اذیت کن بود و رد کردم بعدشم توان اجاره جای دیگه نداره

بعضی مادرشوهرا خیلی خوبن. دیدم که میگم. دوستام بعضیاشون اینجوری تو یه ساختمونن. مادرشوهره همش شام و ناهار و .. چقدرم باسلیقه یا کمک کردن و... به ذات آدما بستگی داره. یه عده هم شانس دارن

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
از خودش؟پارتنر من با داداشش یه رستورات کوچک شریک البته خیلی کوچک رستورانه ویه خونه هم دارن که مال هم ...

خب باید در کنار درسشم یه کاری راه بندازه مثلا رستورانشون رو بزرگتر کنه وگرنه تا ۱۰ ۱۵ سال دیگه تازه میوفته رو غلطک

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
یه ماشین جز پراید داشته باشه توانایی رهن و اجاره ی یه خونه ی خوب رو داشته باشه حقوقش کفاف یه زندگی ج ...

پراید چشه واقعا ؟؟تو این درور زمونه همینا اینم ندارن الان من بابام پراید داره در حالی که وضع مالیمون هم خیلی خوبه وکامیون بزرگ هم داریم چه ربی داره؟!

خب باید در کنار درسشم یه کاری راه بندازه مثلا رستورانشون رو بزرگتر کنه وگرنه تا ۱۰ ۱۵ سال دیگه تازه ...

کار نتی میکنه مثلا دلار میخره برای سرمایه گزاری یا طلا های کوچک یک گرمی 

بیاید قبول کنیم واقعا تو این دور مونه خواستگار ها کمتر کسی هست که از خودش خونه داشته باشه مگر اینکه اونایی هم که خونه دارن بالای90 درصد طبیه بالا یا پایین خونه باباشونه