2777
2789
عنوان

سریال جومونگ

188 بازدید | 17 پست

چقدر جومونگ از همه نظر شیک و خوش ساخت بود سریالای کره ای تاریخی دیگه که زمان های بعد از جومونگ رو نشون میده هیچ کدوم به شیکی و خوش سلیقگی جومونگ ساخته نشدن 

الان تجویونگ رو شبکه تماشا داره پخش میکنه که از لحاظ داستانی مال ۷۰۰ سال بعد جومونگه و آخرای کشور جومونگ رو نشون میده و باید شیک تر باشه  ولی چقدر بی سلیقه بودن موقع ساختش که چهار تا زره خوشگل و شیک استفاده نکردن و تاج و لباس هاشون به قشنگی جومونگ نیس . تجویونگ داستان قشنگی داره و خیلی سال پیش زبان اصلی شو دیدم ولی سلیقه به خرج ندادن مثل جومونگ لاکچری و همه پسند نیست  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من تجویونگ رو خیلی دوست داشتم از لحاظ داستانی خیلی قشنگه ولی سلیقه به خرج ندادن تو ساختش

من راستش تجویونگ رو ندیدم ولی جومونگ هم داستانش،هم قهرمان بودنش،هم کیفیت ساختش تو ۲۵-۲۶سال پیش و هم دوبلش عالی بود

Math

هر کشوری ی فیلم داره هیچ وقت قدیمی و بی کلاس نمیشه 😉😚

عجیب برام اینه که وقتی دیدن چی باعث موفقیت یه سریال میشه چرا فرمولشو دوباره استفاده نمیکنن ؟ سریالایی که بعد جومونگ ساختن رو باید شیک تر میساختن ولی برعکس بود

من راستش تجویونگ رو ندیدم ولی جومونگ هم داستانش،هم قهرمان بودنش،هم کیفیت ساختش تو ۲۵-۲۶سال پیش و هم ...

تجویونگ هم عنصر قهرمانی و داستان خوب رو داره ولی زیبایی بصری نداره که جومونگ داشت و به نظرم همین باعث شد سریالش خیلی دیده نشه 

تجویونگ هم عنصر قهرمانی و داستان خوب رو داره ولی زیبایی بصری نداره که جومونگ داشت و به نظرم همین باع ...

کلا یچیز بگم نمیدونم چرا هر چه قدر به جلو میریم کیفیت فیلم ها پایین تر میاد اون جذابیتی که قبلاً داشتن رو الان دیگه ندارن،کلا نه تنها کره،همه جا از ایران بگیر تا هند آمریکا و کشورهای دیگه

Math

من فقط دونگی رو دوست داشتم خیلی زیاد ....

من برعکس از سریال دونگی خوشم نمیومد ولی خوش ساخت بود خیلی دلم برای بانو جانگ میسوخت و از دونگی بدم میومد 

سریال یانگومو دوست داشتم چون قهرمانشو دوست داشتم جومونگ و تجویونگ رو هم چون جنگی و حماسی بودن خیلی دوست داشتم

چه ساعتی پخش میشه

ساعت ۷ شب پخش میشه بازپخشش هم ساعت ۱۲ شب و ۲ بعد از ظهره 

قسمتای اولش تا حدود قسمت ۵ و ۶ شخصیت اصلی هنوز به دنیا نیومده و به قشنگی قسمتای بعدش نیست و خیلی قسمتای اولش جنگی هست از بعدش خیلی قشنگ میشه

جالبش اینجاست مردم کره ی الان اصلا جومونگ رو یا ندیدن یا خیلی براشون معمولیه 

ما ها عاشقشیم ولی😁

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن