اگه ذره ای حس میکنید از رفتار های شوهرتون خوشتون نمیاد یا مثلاً خصلت هایی داره که شمارو آزار میده یا دهنش چفت و بست نداره و بهتون بی احترامی میکنه التماستون میکنم بچه دار نشید ، به والله قسم چرت و پرت میگن که همه چی بستگی به تربیت داره ، همش مزخرفه ، همه چی ذاتیه ، من تمام خودمو برای تربیت دخترم گذاشتم ، حتی ذره ای به من نرفته یا ذره ای از چیزایی که بهش یاد دادم رو عملی نمیکنه ، انگار اصلأ بالاسرش نبودم ، کپی برابر اصل پدرشه ، فضول ، دروغگو ، سخن چین ، گربه صفت ، بی چشم و رو ، جوگیر ، کثیف و شلخته ، قبل از اینکه دنیا بیاد فقط کارای شوهرمو تحمل میکردم الان دارم جفتشونو تحمل میکنم دیگه خسته شدم از جنگ و دعوا ، دستمو تا آرنج پر از عسل میکنم میذارم دهن دخترم بازم با وقاحت تمام گاز میگیره ، خدا شاهده همیشه اولویت اون بوده بعد من ، مادر میشناسم همچین به خودش میرسه مژه و ناخن و رنگ و فیلر و لباس های گرون قیمت میپوشه ولی بچش لباس کهنه تنشه ، منم اگه اونجوری بودم الان جایگاهم خوب بود ، هر چی میگم جوابمو میده با زبون خوش درست نشد با زورگویی درست نشد با کتک درست نشد هیچ وقیح تر هم شده ، منم دیگه ولشون کردم انگار تو این خونه یه خدمتکارم ، به خودم قول دادم اگه یه روز جدا شدم میدمش به پدرش ، عمرم حروم این نمک نشناس ها شد ، توروخدا شما اشتباه منو نکنید هیچوقت بچه دار نشید
دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊
عزیزم تربیت فرزند تازه از 7تا 14 سالگی هست تا هفت سالگی بچه بدون سرزنش وبا محبت بزرگ میشه و بعداز هفت سالگی با تشویق وبعد کم کم با تشویق وتنبیه وبدون عصبانیت حتی در تتنبیه هم بچه باید حس گنه بخاطر اینکه دوستش داری وصلاحشو میخای این کارو میکنی ا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دقیقا مثل پسر من 8 ساله دارم بهش حرفهای خوب یاد میدم ولی انگار نه انگار...دیروز رفتم خونه مادرم اینق ...
وای کی زدش؟؟؟
مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
فقط کسی شمارا درک میکنه ک انتقال ژنای خباثتا دیده باشه و با گوشت وخونش درک کنه تربیت هیچ اثری نداره باید مواظب حرفامون باشیم ک یهوروزگار نذاره توکاسمون
وای.عزیزم الان خواهرت چی کار می کنه خودش؟؟ هنوز کاراشو ادامه میده؟؟ یعنی هیچ وقت سرشون به سنگ نمی خو ...
خواهرمن ی ادم بدبخته ابدا هرچی سنش رفت بالاتر بدترشد نمیدونم چرا این ادما باید بیان ک بقیه را روانی کنن وخودشون تو نفهمی وبی خیالی زندگی کنن و خوش بحالشون باشه
خواهرمن ی ادم بدبخته ابدا هرچی سنش رفت بالاتر بدترشد نمیدونم چرا این ادما باید بیان ک بقیه را روانی ...
بر عکس شما مامان من و مادرش بد ذات بودن و حالا برادر کوچکم کپ مامانمه.یعنی هر وقت میرم خونه بابام با چشم گریون بر می گردم.همه رو با مون دشمن کردن.بابام خیلی بدبخته تک و تنها با این دو تا گرگ زندگی می کنه
اتفاقا هر کی میگه تربیت اشتباه میکنه تربیت درصد کمی هست بچه ها الگوشون چیزیه که میبینن میگن برا بچه دار شدن اول خودتونو ترببت کنید بچه تربیت میشه.من شوهر خواهرم اخلاقای رو مخ داره مغروره فوضوله بچه هاش با وجود اینکه شاکی هستن ولی میبینم انگار توزندگی کنارش خودشونم شبیه شدن.فوصول نیستن ولی عرور دارن.دلم میسوزه دو تا دست گل گاهی رفتارایی دارن که خودشون ناراحت بودن ازش
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷