2777
2789
عنوان

بچهااا پسره از چشام تعریف کرددد بیاید بگم عکس چشامم بزارم🥺🥺😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 17193 بازدید | 512 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من ک عکسی ندیدم و دیر رسیدم

ولی اخرش مردا عاشق هیکل هستن حالا ههر قیافه ی معمولی هم داشته باشی یا ملکه زییایی باشی 

هیکل نباشه هیچیه

جدی میگم

هیکل و اندام مهم تره

مردا تو رابطه و طندگی خیلی براشون هیکل مهمه، حالا یکی لاغر، یکی پر، یکی چاق می پسنده، 

اگ بخای ب خودت  ب عنوان کالا فکر کنی البته

وگرنه مرد مومن ک اهل فیلم پو رن وو چشم چرونی نیس همونجوریم می پسندتت

بعد فکرش پیش چیزای دیگه اس کمترین چیزی هم که بهش توجه میکنه چشای دخترس

دقیقااااا

ولی چون میدونن دخترا با این حرف تحت تاثیر قرار میگیرن به همهههه میگن حتی اونایی که چشماشون خیلی معمولیه🗿😂

نَقی نَقوووو دیالوگ ارسطو تو پایتخت ۴ بود پس بنده ارسطو داداش پرستو میباشم🗿💅🏻 اگه تو بحث دیگه جوابتو ندادم بدون به نتیجه جواب ابلهان خاموشی است رسیدم عاسیسممم🌚🍭

دقیقاااااولی چون میدونن دخترا با این حرف تحت تاثیر قرار میگیرن به همهههه میگن حتی اونایی که چشماشون ...

چشمای من خیلی معمولیه حتی همه میگن ریزه ولی دوستم تعریف میکنه ازش  

چشمای من خیلی معمولیه حتی همه میگن ریزه ولی دوستم تعریف میکنه ازش

این حرف من راجب پسرایی بود که میخوان مخ بزنن 🦦

نَقی نَقوووو دیالوگ ارسطو تو پایتخت ۴ بود پس بنده ارسطو داداش پرستو میباشم🗿💅🏻 اگه تو بحث دیگه جوابتو ندادم بدون به نتیجه جواب ابلهان خاموشی است رسیدم عاسیسممم🌚🍭

من اصلا نمیخوام مسخره کنمولی همچین میگی پسره خوشگله دانشگاهه و همه دخترا دنبالشن ولی اخه دانشگاه پیا ...

اییی ن توروخدا بیا مسخره کن 😂😂

خوشگله اندامش خوبه چشمش پاکه 

دختره پرستاره بهش پیشنهاد داده بود 

دختر ریئس بزرگترین هتل و رستوران شهرمونه بهش پیشنهاد داده بوده و......

فقط دخترای پیام نور نیستن

بعدم عزیزدلم برا منکه  اصلا مهم نیستی نه خودت نه نظرت  ولی هیچ وقت اینجوری نگا نکن ب بقیه کسی که مسخره میکنه همیشه بی فرهنگ ترینه 😕🚶🏻‍♀️

پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

چقد بدم اومد من یعنی چی همه افتادن دنبال این پسره استارتر فکر کنم ذوق مرگ شدی ا تعریف یه پسر یجوری م ...

اصلا مهم نیس که بدت اومده چیزی نبوده که بدت بیاد عزیزدلم 

لابد دیدم که میگم دیگه 

بعضیا اینقدر خودشون دورغ گفتن فکر میکنن بقیه ام دورغ میگن😂😐

پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂