2777
2789
عنوان

دخترا مردم چه خواستگارایی دارن😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2494 بازدید | 98 پست
بخدا یعنی این فراموش کرده ک چطور بود آمد عروس این خانواده شد؟؟؟عروسی من این تازه عقد کرده بود پیراهن ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 وای دلم

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟!

بیشتر ببینید
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 وای دلم

کاش میشد عکسشو بدم تا شب شادیت فراهم باشه😂

آخه خوبه ک آدم فراموش نکنه 

جهیزیه هیچی نداشت 

خدا شاهده من بیشتر وسایل جهیزیه م رو توی کارتن درنیاورده بودم 

دادم بهش گفتم بچین توی خونه ت بزار خجالت نکشی 

توی کمد لباسش کلا سه دست لباس بود 

کل کمد خودمو خالی کردم گذاشتم توی کمدش ک جلوی فامیل ک میان جهیزیه شو ببینن شرمنده نباشه 

یکبار آمد بهم گفت پول ندارم ساپورت بخرم بهم بده میخام برم مهمانی 

فک کن دیگه ساپورت ک شخصیه ب نظرم مث لباس زیر میمونه این از من گرفت 

حالا این رفتاراش ک خودشو میگیره نمی‌دونم چیه🤔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تاپیک پر از انرژی منفی و حسادته

منم همینو حس کردم، خب حالا هرچی بلد هست یا نیست چه ربطی به خواستگارش داره، 

نباید آدم حسود و بخیل باشه. برای بقیه خوب بخوایم، تا برای خودمونم پیش بیاد✨ 

خب عزیزم میگی دختره هیچی نداشته نه شغلی نه چیزی باید خوشحال باشی براش واقعا بعضی دختراخیلی مظلومان بخاطر شرایط زندگیشون همینکه همچین بختی نصیبش شده یعنی قراره طعم خوشبختی روهم بچشه هیچ وقت بدکسی رونخایم شایداون دخترتوزندگیش رنج های زیادی کشیده والان اون پسرروخداسرراهش قرارداده نوازندگی گذشتش جبران بشه 

برای هم خوب بخایم

خدایا تمام دختران مظلوم دنیا و خوشبخت کن 

الهیییییییی امین♥️🙏

حالا دختر عموی شوهرم چندماهه عقد کرده شکر خدا ازدواج خوبی کرده . ۳۲ سالشه . قابل توجه اونا که میگن س ...

الهی خوشبخت بشه قطعا اونم بخاطرسنش استرس های خاص خودشو تومجردی داشته♥️🤌