2777
2789
عنوان

دخترا مردم چه خواستگارایی دارن😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2479 بازدید | 98 پست
بلد نباشه یادمیگیرهاینا معیار ازدواج نیست که به خاطرش دختر رو بزارن کنار

آشپزی بلد نیست

رانندگی بلد نیست

سخنوری صفر

نه تحصیلات

نه شغل خاصی

بدون هیچ در آمدی

روابط اجتماعی خوبی هم ندارن 

خجالتی و منزوی

همین آدم یه کیسایی براش اومدن که آدم کف میکنه

🤍

من هم زیاددازاین موارد  اطرافم میبینم استارتر!

فکرکن اصلا دخترایی که خواستگارهای عالی براشون میاد نه تحصیلات درستی دارن و نه هنری ونه شغلی!حتی پدر پولدار هم ندارن که بگیم به خاطر باباشونه !واقعا تعجب میکنم!

اونوقت تا میای تو نی نی سایت بگی که چطوری خواستگار خوب پیدا کنم میگن که باید بابات پولدار باشه ویا شاغل باشی! درحالی که این دخترایی که شوهر عالی گیرشون میاداصلا هیچکدوم از این خصوصیات رو ندارن

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من هم زیاددازاین موارد اطرافم میبینم استارتر!فکرکن اصلا دخترایی که خواستگارهای عالی براشون میاد نه ...

چقدر منو میفهمی

جالب اینجاست قدر پسره رو هم نمیدونن

به نظرت رمزشون چیه از اینا براشون میاد

🤍
من بعد ۲۵ سال یه خواستگار نمیگم عالی ولی خب نسبتا خوب (بهتر از بقیشون) داشتم دیروز بعد ۱۰ ماه انتظار ...

عزیزم ببخشیدامضاتودیدم،یه سوال من پشتم خارش وجوش داره که بعدازاستفاده ازنوره اینجورشدمیترسم لک بندازه چه پمادی استفاده کنم که صاف بشه،چون چندتالک افتاده،ممنون میشم راهنماییم کنی

من به این نتیجه رسیدم ازدواج قسمته 

و دوم اینکه باید خوش گذرون باشیم و بهش فکر نکنیم

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

من به این نتیجه رسیدم ازدواج قسمته و دوم اینکه باید خوش گذرون باشیم و بهش فکر نکنیم

منی که حبسم تو خونه🙃

ذره ذره دارم از بین میرم...💔

تمام جوونیم برا کنکور رفت و الان۲۲سالمه💔💔💔

🤍
چقدر منو میفهمیجالب اینجاست قدر پسره رو هم نمیدوننبه نظرت رمزشون چیه از اینا براشون میاد

نمیدونم واقعا !ولی فکرکنم آدمای مثبتی ان و اعتمادبه نفس دارن!

توهمین یکسال اخیر چندتا دخترمعمولی با کیسایی ازدواج کردن که من واقعا تعجب کردم!