2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نکن راننده بدبخت باید کلی دیه بده راه های دیکه هم هست

البته اینو نگفتم ک خودکشی کنی گفتم ک یه نفر دیگه بدبخت نشه 

وگرنه من مخالف این کارم حتی اگ ب حد مرگ ناراحتی ب نظرم باید تحمل کنی حداقل ب خاطر بچه هات 

بمیرم برا دلت 😭

خدا نکنه جان دلم به ولله که برای من همسرمم پرکردن تاطلاق بگیرم منم آتوندادم دستشون جواب سلام میدم هرچیزی ام بگن میزنم به اون راه میرم تواتاقم من فکرمیکردم همسرم دلسوزمع امااونم علیه م پرکردن قشنگم اونم دیگه ندارم توشهرغریب بابچه کوچولوتنهام خدا وقتی هست چه نیازی به بقیه هست عاقل باش نازنینم توبایدقوی شب بخاطر دخترات اوناتورودوست دارن سالمن ناشکری نکن خداقهرش میگیره باشه؟

مگه نگفتد ی غده تو مغز دارید ؟؟

بله عزیزم منبع بیماریمون اصلش ایجادغده نوروفیبروماتوز های زیاد داخل اندام های حیاتی صورت بودن وکبدوکلیه وقلب ومغزه همش پرازغده هست جان دلم بچم هشت تاغدهدتوقلبش داره فقط

بله عزیزم منبع بیماریمون اصلش ایجادغده نوروفیبروماتوز های زیاد داخل اندام های حیاتی صورت بودن وکبدوک ...

وااای بمیرم الهی بحق این شب های عزیز ی روز همین جا تاپیک بزنی ک خوب شدید 

خدا ازشون نمیگذره مطمین باش

آره گلم منم نمی‌گذرم تازه به جاریم میگن این مریضه کلا رفتارشواهمیت نده بچشووقتی میاره خونمون سریع اسپنددودمیکنن میگه این چشمش دنبال بچس بزاربچم چشم نخوره ولش کن مگه مهمه؟؟؟نه....توام آتونده دست کسی ایناروگفتم فکردخملای نازت باشه جان دلم

وااای بمیرم الهی بحق این شب های عزیز ی روز همین جا تاپیک بزنی ک خوب شدید

خدا نکنه عزیزکم ایناروگفتم بدونی مادربودن یعنی جنگیدن تلاش کردن برای چیزی که مجبوری اینجاتواجبارتذبچه هاتن اوناکوچولوهستن درکی ندارن بعدها همین مادرهمسرش بهشون میگه مادرتون مریض بودخودشوکشت اگرهمسرشون بشنوه میگن مادرتون اینجوربودشمااینجورین اونجورین اجازه نده زبونشون دراز باشه نازدارم اینوبه هیچ احدی اجازه شونده!خب؟؟؟