2777
2789
عنوان

شیرازی ها تو شیراز می‌خوام برم عکاسی کجا برم علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 28 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بنظرم برو همون محله ی سنگ سیاه و هتل نیایش و بازار هنر که یه جا هستن ..اینقد بازار هنر لوکیشن قشنگی ...

یعنی عکاسم دو جا میاد ؟

خودش گفته ساعت پنج عصر 

بنظرتون بندازم شب؟ یا همون عصر اوکیع؟

یعنی عکاسم دو جا میاد ؟خودش گفته ساعت پنج عصر بنظرتون بندازم شب؟ یا همون عصر اوکیع؟

نه شب ننداز 

عکسا تو روز قشنگتر میشن ...حیفه میخوای پول بدی و تیپ زدی عکساتو شب بگیری 

حتی زودتر از 5 هم باشه بهتره بنظر من 

ببین عکاس  میاد دو جا یا نه 

بازار وکیل ی تیکش خیلی خوبه نزدیکای مسجدی هس داخل خود بازار

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

چرا؟

نمیدونم یه پست دیدم که امروز اماکن تاریخی و فرهنگی استان فارس تعطیله 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
بیشتر ببینید
عمارت شاپوری جای قشنگیه حافظیه آرامگاه سعدی مسجدنصیرالملک هم داخلش فضای قشنگی داره البته من بیشتر جا ...

شما شیراز هستین؟ اردیبهشت ماه نارنج شکوفه میزنه؟من عاشق بهار نارنج. کلا عاشق شیرازم. ولی متاسفانه تاحالا نیومدم.اگه خدا بخواد اردیبهشت شاید بیایم

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
شما شیراز هستین؟ اردیبهشت ماه نارنج شکوفه میزنه؟من عاشق بهار نارنج. کلا عاشق شیرازم. ولی متاسفانه تا ...

دانشگاهم اونجاست ولی خودم محل زندگیم جای دیگست 

آره از اواخر فروردین بهارنارنج داریم😍انشالله که جوربشه بیاید 

دانشگاهم اونجاست ولی خودم محل زندگیم جای دیگست آره از اواخر فروردین بهارنارنج داریم😍انشالله که جورب ...

ممنون انشاا..، چه خوب دانشگاهتون اونجاست شیراز عالیه با مردمانی مهربان

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم