2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

باید شعله رو کم کنی بزاری سرخ بشن وقتی برگردوندی اون وری هم سرخ بشن یکم که سرخ شد شیره آماده شده رو بریزی توش ی دمکنی هم بزاری شعله رو خیلی کم کنی بزاری ده دقیقه بپزه اونجور خشک هم نمیشه شیره هم جذبش میشه

باید شعله رو کم کنی بزاری سرخ بشن وقتی برگردوندی اون وری هم سرخ بشن یکم که سرخ شد شیره آماده شده رو ...

مرسی گلم ..فقط شیره رو بااب قاطی کنم یا خالص شیره بریزم؟روغن هم باید داغ باشه؟

خراسانی هستی ؟ 😁 


تخمرغ با شیره انگور اینجوریه که اول شیره رو که داغ کردی  خب تخمرغ توش می‌شکنی و قششنگ هم میزنی و بعد  برمی‌داری از رو شعله و میخوری با نون  خیلیم مقویه تخمرغ شیره 


خاگینه معمولی هم که  روغن می‌ریزی و تخمرغ خوووب هم میزنی آب آب بشه به  سبزی خشک هم داشتی بهش اضافه کن و هم بزن تا خوب به خوردش بره خوب مزه ای میده معرکس بعد که روغن داغ شد بریز تخم‌مرغ هم زده رو  

ای خدای مهربان فریاد رَس ، تا نخواهی تو نخواهد هیچ‌کس 

مرسی گلم ..فقط شیره رو بااب قاطی کنم یا خالص شیره بریزم؟روغن هم باید داغ باشه؟

با یکم آب داغ قاطی کن تا اگه شکره که بشه شیره واسه نبات هم یکم آب نیازه تو ی قابله جدا وقتی که شیره شد بریز تو خاگینه ی دمکنی هم بزار ده دقیقه آروم بپزه

ارسال نظر شما


نظر خود را وارد نمایید ...

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز