2777
2789
عنوان

اسهال دارم یعنی باردارم

385 بازدید | 39 پست

سلام خانما من ۱۰ روز پیش رابطه بدون محافظت داشتم.پریودامم نامنظمه سه ما یبار میشم.الان دو روزه صبحا اسهال دارم و خیلی کم حالت تهوع.دلپیچه دارم انگار میخام پریود بشم و سینه هامم درد میکنه و باد کرده.یعنی باردارم؟؟؟اخرین پریودمم قبل ماه رمضون بود پاک شدم.شبا هم سرگیجه دارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله احتمالش هست

✍از همین لحظه شروع کن🔸امام علی علیه السلام:🔹روز گذشته تو رفته است و آينده‌اش محل ترديد است و(پس) زمان حال مغتنم است.فعال فقط در موارد ضرور(ی)بعد از ایلدا۰۴ دیگ به چشمامم اعتماد ندارم😏

بیشتر ببینید

احتمالا ویروس گرفتین دیگه اسهال و دلپیچه علایم بارداری نیست 

هرچند الان یکی میاد میگه من اینجوری بودم و باردار بودم 😄😅

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

احتمالا ویروس گرفتین دیگه اسهال و دلپیچه علایم بارداری نیست هرچند الان یکی میاد میگه من اینجوری بودم ...

من این علائم و داشتم🤣🤣🤣البته فقط حدود ده روز

شاهد از غیب رسید😁

عیدتونم مبارک

✍از همین لحظه شروع کن🔸امام علی علیه السلام:🔹روز گذشته تو رفته است و آينده‌اش محل ترديد است و(پس) زمان حال مغتنم است.فعال فقط در موارد ضرور(ی)بعد از ایلدا۰۴ دیگ به چشمامم اعتماد ندارم😏

بیشتر ببینید
من این علائم و داشتم🤣🤣🤣البته فقط حدود ده روزشاهد از غیب رسید😁عیدتونم مبارک

😅😄😅 عید شما هم مبارک ❤️🥰😍😘👶🏻

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من اینحوری بودم حامله بودم😂🤣تست بگیر

🤣🤣🤣

من تست بگیرم 😅😅😅

چند روز بعد نزدیکی اینجور بودی؟

شاید ده روز بعد

بیشتر ببینید