2777
2789
عنوان

اسهال دارم یعنی باردارم

382 بازدید | 39 پست

سلام خانما من ۱۰ روز پیش رابطه بدون محافظت داشتم.پریودامم نامنظمه سه ما یبار میشم.الان دو روزه صبحا اسهال دارم و خیلی کم حالت تهوع.دلپیچه دارم انگار میخام پریود بشم و سینه هامم درد میکنه و باد کرده.یعنی باردارم؟؟؟اخرین پریودمم قبل ماه رمضون بود پاک شدم.شبا هم سرگیجه دارم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بله احتمالش هست

✍از همین لحظه شروع کن🔸امام علی علیه السلام:🔹روز گذشته تو رفته است و آينده‌اش محل ترديد است و(پس) زمان حال مغتنم است.فعال فقط در موارد ضرور(ی)بعد از ایلدا۰۴ دیگ به چشمامم اعتماد ندارم😏

بیشتر ببینید

احتمالا ویروس گرفتین دیگه اسهال و دلپیچه علایم بارداری نیست 

هرچند الان یکی میاد میگه من اینجوری بودم و باردار بودم 😄😅

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

احتمالا ویروس گرفتین دیگه اسهال و دلپیچه علایم بارداری نیست هرچند الان یکی میاد میگه من اینجوری بودم ...

من این علائم و داشتم🤣🤣🤣البته فقط حدود ده روز

شاهد از غیب رسید😁

عیدتونم مبارک

✍از همین لحظه شروع کن🔸امام علی علیه السلام:🔹روز گذشته تو رفته است و آينده‌اش محل ترديد است و(پس) زمان حال مغتنم است.فعال فقط در موارد ضرور(ی)بعد از ایلدا۰۴ دیگ به چشمامم اعتماد ندارم😏

بیشتر ببینید
من این علائم و داشتم🤣🤣🤣البته فقط حدود ده روزشاهد از غیب رسید😁عیدتونم مبارک

😅😄😅 عید شما هم مبارک ❤️🥰😍😘👶🏻

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من اینحوری بودم حامله بودم😂🤣تست بگیر

🤣🤣🤣

من تست بگیرم 😅😅😅

چند روز بعد نزدیکی اینجور بودی؟

شاید ده روز بعد

بیشتر ببینید