2777
2789

بیکارم نمیخوامم تو اینستا بچرخم الکی یه هدف دیگه هم دارم که احتمال برگزار شدنش بالاست ولی ممکنه هم نشه میخواستم سه تا درس دانشگاهم بخونم که پایان ترم راحت باشم ولی گفتم چکاریه یادم میره چکار کنم بیکارم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چه رشته ای هستین؟ همسنیم ولی من هنو تو کنکور موندم. دانشگاه هم همون اندازه دبیرستان باید بخونی یا نه ...

بستگی داره چه رشته ای باشی ، رشته های علوم پزشکی ( پزشکی و پرستاری و دندون و دارو و....،)  درساش فوق العاده سخت و زیاده کلی هم کارآموزی و کارورزی داره باید خیلی بخونی حتی بیشتر از کنکور 

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
بستگی داره چه رشته ای باشی ، رشته های علوم پزشکی ( پزشکی و پرستاری و دندون و دارو و....،) درساش فوق ...

آها، علوم پزشکی ها درساش بیشتر حفظیه یا نه؟ یعنی مثل کنکور که بخون نکته در بیار هی کلاسای مختلف آزمون تحلیل واینا که نیست؟ خوندن کتاب های درسی و دروسش کافیه؟ منظورم اینه اعصاب خوردی کنکور رو داره یا نه؟ و نمره و رقابت واینا چی؟ یعنی سطح امتحاناتش در مقایسه با کنکور چطوره؟ از نظر پیچوندن مطالب و اینا میگم

آها، علوم پزشکی ها درساش بیشتر حفظیه یا نه؟ یعنی مثل کنکور که بخون نکته در بیار هی کلاسای مختلف آزمو ...

ببین حفظی که نه باید یاد بگیری 

همش زیسته دیگه. تمامی اندام ها و دستگاه های بدن فیزیولوژی و پاتوفیزیولوژی شون و تمامی بیماری هاشون و دارو ها و درمان ها( مراقبت های پرستاری برای رشته ی پرستاری) توی بالغین و سالمندان و کودکان جدا جدا تدریس میشه 

باید یاد بگیری 

سطح امتحان ها بستگی به اساتید دانشگاه داره. مثلا من هم دانشگاه تهران خوندم هم اصفهان ، علوم پزشکی تهران نسبت به علوم پزشکی اصفهان راحت تره، اساتید اصفهان همشون عقده ای اند.

بعدم اینکه توی کارآموزی ها چه پزشکی هستی چه پرستاری باید مریضا رو ببینی کامل ازشون شرح حال کامل بگیری و با اون مطالبی که خوندی تطبیق بدی بیماری ها و درمان هارو تا کامل توی ذهنت بمونه

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚