2777
2789
عنوان

نظرتون تونو بگین🫀

137 بازدید | 22 پست

میدونم که منو نمیخوای احمق که نیستم از سکوتتت دوری کردن هات طوری که لحن صحبتت دیگه مثل قبل نیس

متوجه میشم اما کنارت میمونم

کنارت میمونم چون بخشی از وجودم هنوز به اون باریکه ای از امید باور داره که شاید...

فقط شایدیک پنج شنبه تصادفی از خواب بیدار بشی و نظرت و عوض کنی

که واقعا خود حقیقی منو ببینی و متوجه بشی که از ابتدا ارزشش و داشتم

زندگی کردن بین این دو راهی آسون نیست

بین حقیقتی که احساس میکنم و رویایی که حاضر نیستم رها کنم گیر کردم،به خودم میگم که ترکت میکنم و لیاقت بهتر از این و دارم اما هر بار که سعی میکنم قلبم متقاعدم میکنه که صرفا از روی احتیاط کمی بیشتر تعلل کنم میدونم احمقانس و احتمالا بیشتر از هر چیز دیگه ایی دارم به خودم آسیب میزنم اما فکر رها کردنت سنگین تر و رنج آورتر از درد کنارت موندنه پس اینم از من منتظر اون پنج شنبه هستم که از راه برسه ...

با اینکه قلبا میدونم که ممکنه هیچ وقت از راه نرسه

خب اینقدر می مونی که خودت باز بر میگردی .ولی به اینجور آدما میگن آوریزون . رها کن . بذار بهترینها بیان سراغت . اگه قسمتت باشه خودش دنبالت می یاد .

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب اینقدر می مونی که خودت باز بر میگردی .ولی به اینجور آدما میگن آوریزون . رها کن . بذار بهترینها بی ...

احمق با این مغزت مشاوره نده میتونستی بگی موافق نیستم 

این متن از روانشناس مشهور آمریکایی جان پترسون

خب اینقدر می مونی که خودت باز بر میگردی .ولی به اینجور آدما میگن آوریزون . رها کن . بذار بهترینها بی ...

آویزون هم این شکلی نوشته میشع بهترین ها واسه آدمای تنوع طلبه 

بخام خواهرانه بهتون بگم واقعا سخته میفهمم چی میگین دو راهی سختیه بدترین شکنجه واسه ادم عاشق همینه خودمم تجربه داشتم ولی بنظرم منطقی‌ عمل کردن تو این زمینه بهتره تنها عشق واسه تداوم رابطه کافی نیست اونم چه برسه به عشق یکطرفه که درد بی درمانه ایشالا که بهترین ها واستون رقم بخوره هر چند میدونم واسه چنین ادمی گفتن این چیزا مثل میخ در سنگه ، موفق باشی گلم ♥️♥️

شآید محال زندگی پیچیده تر از ایناس که بخوای قضاوت کنی اینو داشته باش از من 🫀

اینو به عنوان کسی که این راهو رفته و پیچ و خم قضیه رو میدونه گفتم ، شاید اون چیزی که من تجربه کردم فراتر از عشق بوده باشه 

اینو به عنوان کسی که این راهو رفته و پیچ و خم قضیه رو میدونه گفتم ، شاید اون چیزی که من تجربه کردم ف ...

همه مثل هم نیستن مثل پدر و مادر امون و اثر انگشت مون