2777
2789

اگه نمیدونی از کجا باید پادکست گوش کنی فقط کافیه برنامه castbox رو نصب کنین 

این پادکست هارو من خیلی دوست دارم :

🪽پادکست رختکن بازنده ها 

•درباره تجربیات کسایی که یهو زندگیشون زیر و رو شده و اینکه چجوری دووم آوردن 

🪽 پادکست مبل قرمز 

•درباره روانشناسی 

🪽پادکست رخ 

•بدون اغراق بهترین پادکست تاریخی با یک لحن جذاب شمارو با سرشناس ترین افراد تاریخ آشنا می‌کنه

🪽 پادکست دور دنیا

•با این پادکست به کشورهای مختلف سفر کن !

بعدی رو تو بگو ...

برگشت به آزادی🕊

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پادکست عالیه، من هم گوش میدم . البته پادکست با موضوعات متنوعی گوش میدم و واقعا به اطلاعاتم افزوده. م ...

آره دقیقا من از وقتی پادکست گوش میدم خیلی کم آهنگ گوش میکنم هم به اطلاعات آدم اضافه میشه هم آدم دایره لغاتش اضافه میشه و قدرت سخنرانی و صحبت کردند بالا می‌ره 

برگشت به آزادی🕊

آره دقیقا من از وقتی پادکست گوش میدم خیلی کم آهنگ گوش میکنم هم به اطلاعات آدم اضافه میشه هم آدم دایر ...

البته که همینطوره. بسیار به کشور های دیگه و فرهنگشون علاقه دارم. دیروز پادکست گوش می دادم که می گفت یک جشن هست به مناسبت روزِ آبجو و پیتزا ، یعنی یک نوشیدنی که انگلیسی و آمریکایی ها زیاد سرو می کنند  با یک غذای ایتالیایی . که کشور های اروپایی دارن بهش میگن beer and pizza fest

اصلا فکر نمی کردم یک روز و یک جشن برای همچین چیزی باشه 

جالب بود برام خواستم شما هم بدونید

البته که همینطوره. بسیار به کشور های دیگه و فرهنگشون علاقه دارم. دیروز پادکست گوش می دادم که می گفت ...

منم نمی‌دونستم برام جالب بود 😍

جشنواره های خیلی قشنگ و جالبی هستن 

جشنواره گل های هلند 

یا جشنواره رنگ ها 

یا تو کره جنوبی یه روز مخصوص مجرد ها دارن😁

خیلیی قشنگن همیشه آرزو میکنم برم ولی اینو نشنیده بودم ک جشنواره پیتزا و آبجو هم دارن 😍

برگشت به آزادی🕊