2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

واریاسیون دودی برنمی چی میشه کل موهام رو بزنم دیگه نه چون امبره کرده برام انگار موهای قهوه ایم قاطی ...

رنگساژ لازم به جدا سازی لایت ها نداری همینجوری بزن فوقش ۱۰ _۱۵ دقیقه مکث داره نه بیشتر

موهای مشکی رنگساژ نمیشه فقط لایت ها 

رنگساژ همون رنگ در ابعاد کوچیک و غلظت بالاست برو لوازم آرایشی بگو رنگساژ دودی بده بهت با اکسیدان ۶ د ...

بقیه موها چی میشه عزیزم رنگش 

لایت ها رو نمی تونم جمع کنم از لابه لای موهام 

رنگساژ لازم به جدا سازی لایت ها نداری همینجوری بزن فوقش ۱۰ _۱۵ دقیقه مکث داره نه بیشترموهای مشکی رنگ ...

من پرسیدم میگن دودی نمیشه دیگه 

حتی دکلره هات حالت طلایی یا قهوه ایی میشه 

رنگساژ همون رنگ در ابعاد کوچیک و غلظت بالاست برو لوازم آرایشی بگو رنگساژ دودی بده بهت با اکسیدان ۶ د ...

الان رنگ ساژ با واریاسیون فرق داره؟ 

کدوم رو بگیرم 

از یکی پرسیدم گفت روی کلره زردی دار دودی یا نقره ای بزنی حالت طلایی قهوه ایی میگیره 

بی زحمت هر وقت تونستید همین سوالات من رو جواب بدید

نه قهوه ای نمیشه رنگساژ میتونی از ترکیب چند تا رنگ هم بدست بیاری مثلا رنگ سه صفر و واریاسیون بنفش و شامپو ضد زردی و ماسک مو و اکسیدان ۶ درصد رو ترکیب کنی رفله های زردی رو میگیره لایت هات روشن میشه یکمم بهش رنگ n4 بزنی حالت گرم و کرمی رنگ میشه لایت ها

اما واریاسیون دودی و اکسیدان ۶ درصد خالص بذاری فقط دودی میشه 

اینم بگم هر دوی این روش ها موقتی هست و بعد از چند بار شستشو مجدد نیاز به شارژ داره

من برم یه رنگ دودیی و یه واریاسیون دودی بگیریم با اکسیدان 6 درصد و یکم شامپو قاطیش کنم و بذارم که مو ...

رنگ دودی اضافه است همون واریاسیون کافیه با اکسیدان

هر ۱۵ روز یه بار رنگساژتو تمدید کن

فقط بعد از رنگساژ از شامپو معمولی استفاده نکن فقط نرم کننده بزن رنگش نریزه