2777
2789
عنوان

چیکارکنم آنقدر بقیه واسه شوهرم پر رنگ نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 28 پست
فکر کردم شاید یه مرد بیست ساله باشه، خاک تو سر اول تا آخرشون بکنن آشغالای بچه ننهکاش حالا خانواده در ...

من یه سری بچه خواهرش که ۱۲ سالشه درو محکم بست دست دخترم ۴ سالشه لای در له شد.. من خیلی به بچم حساسم. شوهرم سریع گفت هیچی نیس دایی. فدای سرت. بازی بوده دیگه.. که مثلا منو لال کنه .منم رودربایسی موندم هیچی نگفتم. داشتم میترکیدم اما.. چه برسه شوهرم  بخواد اون لحظه منو دعوا بکنه‌..سگ میشم سر بچم....وای اوضاع شما داغون تره که.. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فکر کردم شاید یه مرد بیست ساله باشه، خاک تو سر اول تا آخرشون بکنن آشغالای بچه ننهکاش حالا خانواده در ...

جاریم یه کار کرده شوهرش کمتر از گل بهش نمیگه و بدون مشورت باهاش هیچکاری نمیکنه. اوایل کتکم میخورد ازش

مشکل ما اینه که زیادی مردها رو آدم حسابشون کردیم فکر کردن خبریه

دقیقا باید رید بهشون....من آخه محلش ندم یه پول میاره اونم دیگه نشونم نمیده مجبورم با سیاست برم جلو. با قهر و لج بدتر میشه بدبختی

اتفاقا من به اسی درخواست دوستی دادم که ببینم شوهرش رو این موضوع هم حساسه ولی قبول نکرد ....

شوهر منم جدیدا خیلی رو مخمه ازین بابت فقط به فکر خودش و بچه اس انگار من نیستم اصلا

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است