2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه ناز کرد همستر رو؟؟؟شرایط نگهداریش چه جوریه؟مقاوم هست؟ زود نمی‌میره؟

آره  خیلی بی ازارن همسترهاوهمچیزهم میخورن امایسری چیزارو اگه سرچ کنی نبایدبدی چون اذیت میشه وعمرشوکم میکنه  باید قفسشوتمیزنگهداری  خیلی حیوون خوبیه امازیاداحساس نداره خیلی شیرین ونازه  اون نی نیارواگه بگیری وخوب مراقبش باشی تا۵ سال هم زنده میمونن

آخیعزیزم چند وقته داریش؟؟؟میشع یه کم راهنمایی کنی که چه جوریه میشه بهش دست زد و نازش کرد یا گاز میگی ...

واااای که عشقه این موجود دوستداشتنی 

ببین من این همستر ارزونا که ۵۰ تومنه و رنگ کرم هستش نکرفتم یه گونه ای هس اسمش یادم نی اینو ۱5۰ گرفتیم و رنکش بافصل عوض میشه البته مال ما سفید و یکم سایه مشکی داره پشت کمرش 

و در کل خییییلی مهربونه و اصن اهل گاز گرفتن نیس 

سه هفته ای میشه گرفتیمش و جنس نر هسش 

فردای همون روز بشدس میزدیم جیغ میزد میترسید ازمون ولی بعد دوروز اوکی شد درکل عالی تونی ما😍🤭عکسشم گذاشتم اگه بیاد

آره خیلی بی ازارن همسترهاوهمچیزهم میخورن امایسری چیزارو اگه سرچ کنی نبایدبدی چون اذیت میشه وعمرشوکم ...

خیلی با مزه هستن

دوست دارم برای پسرم بگیرم 

گربه چون آلرژی داره نمیشه بگیریم متاسفانه 

دوست داره بغل کنه حیوونارو

خیلی با مزه هستندوست دارم برای پسرم بگیرم گربه چون آلرژی داره نمیشه بگیریم متاسفانه دوست داره بغل کن ...

تروخدااگه پسرت زیر ۹ سال هست نگیرچون کوچیکه وزیاد نمیتونه مراقبت کنه گناه داره حیوون زبون بسته اما اگه بالای ۹ سال هست بگیرخیلی خوبه مسئولیت پذیرترهم بارمیاد