2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من خیلی دوسش داشتم ولی حسود بود متاسفانه

از یه طرف میگفت شخصیتمو دوست داره

از یه طرف میگفت ازت بدم میاد که موفقی

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

حسود 

یه مسابقه فرضی راه انداخته

متاسفانه دوست سابق نیست

ولی در تلاشم تبدیلش کنم به دوست سابق 

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

از همه چی مینالید و خیلی پسر باز بود منم درگیر میکرد ۴سال تخمل کردم دیدم این منم که میسوزم  ،خودمو بد کردم تموم کردم اما هنوزم به فکرشم هعیی چون حوبیایی هم داشت ولی من داشتم داغون میشدم

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍

از همه چی مینالید و خیلی پسر باز بود منم درگیر میکرد ۴سال تخمل کردم دیدم این منم که میسوزم ،خودمو ب ...

هروقت یادش افتادی به یاد اینم باش که چیکارت کرده!!

انیونگ شیبال سگیا ایمنیدا! بانگوایو😔💅 در جستجوی شوخر

چون متاهل بود وبچه داشت بامرد غریبه چت میکرد دوستیمون خراب شد

زیادن اینا خیلی اونم نه در حد چت 

چت با دختری که بجای همت برای مفید بودن تاپیک حس ششم و شوهر میخوام میزنه کنسله. زن متاهل که دنبال عشق ممنوعست داخل اصلا ادم حساب نمیکنم.43سالمه هستم  لیسانس هتلداری بعلاوه لیسانس المانی. ارشد المانی و بعلاوه انگلیسی. دکترا مدیریت جهانگردی. سابقه کاری حدودا 15 سال. از اول فروردین 1404 بیکار تا الی ابد. قصد ازدواج هم ندارم و هرگز نداشتم دلیلش براتون خیلی خیلی غیر قابل درکه ولی مینویسم ازدواج امری نیست که به صلاح من باشه و ربطی به فرد مقابل نداره 

بیشتر ببینید