2777
2789

اصلا درک و فهم ندارن که دیگه داداششون متاهل شده 

وقت و بی وقت زنگ میزنن 

دیگه بریدم 

هزار بار هم ب نامزدم گفتم میگه باشه کم میکنم ولی انگار ن انگار 😭

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هوف خدا صبرت بده همدردیم خواهر شوهر فضول منم ۲۴ ساعته زنگ میزنه متنفرم ازش

چیکار کنیم

من ب مامانم گفتم میگه فعلا نامزدید چیزی نگو ... بعد رفتید خونه تون ادامه دار شد گوشزد میکنم خودم بهش 

هوف خدا صبرت بده همدردیم خواهر شوهر فضول منم ۲۴ ساعته زنگ میزنه متنفرم ازش

اون چی میگه؟😂

فارسی را پاس بداریم✨مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

چیکار کنیممن ب مامانم گفتم میگه فعلا نامزدید چیزی نگو ... بعد رفتید خونه تون ادامه دار شد گوشزد میکن ...

راست میگع تو دوران نامزدی که بدجور اذیت کرد زهر مارم شد نامزدی هیچوقت نمیبخشم ولی اومدیم خونه خودمون یکم بهتر شده اوضاع ولی باز زنگا رو میزنه ولش نمیکنه شوهرمو بره برینه هم زنگ میزنه گزارش بده گاهی شوهرم پیام میده فردا صبح زنگ نزن میخام بخوابم بدخواب میشم تا این حد مزاحمه

یکیشون که بزرگه بچش هم سن منهیکیشون هم مجرده ب اون زنگ نمیزنن می‌دونن انجام نمیدهفقط نامزد من میمونه ...

حق باشماس چنتاکاربراشون انجام بده عیبی نداره خواهراشن اما دیگه همه کارارو که نه مث سونوگرافی