2777
2789

یکی از اشناها وقتی مجرد بودم بم گف ای بابا ازدواج کن مثل نعیمه نظام دوست نشی بترشی بعدم کر کر خندید 

منم گفتم ازدواج نکنم بهتره تا مثل تو تو این سن طلاق بگیرم با بچه ی ۱۰ ساله اونم گف من طلاق گرفتم ولی تو پیری بچه هامو دارم ولی تو نداری!!!!

حالا من سنی نداشتم نهایت ۲۵ بودم.

این حرف مسخرش خیلی تو دلم موند و از ذهنم نرفت تا این شد که به گوشم رسید دخترش ازدواج کرده و همین خانوم رو که مادرش باشه برای عروسیش دعوت نکرده!!!

حالا بشین تا بچت سر پیری محلت بزاره.

خواستم بگم توی همین شبای عزیز از این زخم زبون ها بترسید که واقعا خدا خیلی حواسش هست .

من به حدی کارما اطرافم دیدم که خدا میدونه .نمیگم من خوبم حتی خودمم کارما پس دادم پس فکر نکنید یه تیکه انداختیت تمام شد رفت

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

والا ما که ظلم دیدیم بدجوری رو هنوز منتظریم جوابشو بگیرن

بعضی کارما ها خیلی طول میکشه یک اشنای نزدیک ۲۵ سال بد کرد اما بعد از ۲۵ سال جوری کارما پس داد که من تنم میلرزه از فکرش

بعضی کارما ها خیلی طول میکشه یک اشنای نزدیک ۲۵ سال بد کرد اما بعد از ۲۵ سال جوری کارما پس داد که من ...

چه اتفاقی براش افتاد؟

اگر شما از گناهان خود خسته می‌شوید؛ خداوند از بخشیدن شما خسته نمی‌شود.

یه بار داشتم تلوزیون می دیدم خواهر شوهرم گفت این بازیگره چقدر صورتش کک و مک داره (صورت بازیگره چند ...

حالا منتظر باش در آینده کارماشو چطور پس میده ‌‌

بهترین کار اینه کسی طعنه میدی جواب بدی  دلت خنک بشه