2777
2789

تو رو قران بگید چیکار کنم؟؟؟اول اینکه بگم مامآنمآز بابام جدا شده دشمن خونی منه همیشه بهم تهمت هرزگی میزنه و همیشه کتکم میزد نمی‌زاشت برم بیرون تو خونه افسرده بودم و حتی یه بار بخاطر داداشم زد سرمو پر خون کرد و درس که میخواستم بخونم با کتاب محکم میکوبید تو سرم و چون پول نداشته رفته منطقه محروم خونه گرفته هرچی گفتم وام بگیر بیا شهر که ما الاف نشیم میگه به من چه خودتون بیایدآز طرفی بابام هر ماه یه مبلغی بهم میده همونم بهش دادم بده اجاره خونه منم به خاطر دانشگاه رفتم شهر و تا آلان یه هزاری بهم نداده خودم با دوستم همخونه شدیم خرج دانشگاه میدم سرکار میرم و هروقت به مامانم پول دادم به غلط کردن افتادم همش میگه تو هرزه ی ج..ندی و فلان و دو تا پسر داره پارسال کولر نداشتیم تو گرما جون کنم خریدم امسال برادرم زد گم و گورش کرد گفت دزد برده آلان هم زنگ زده گفته پول پیشم کمه صاحبخونه زنگ زده گفته خالی کن دستبند ت رو بده بفروشم بعدا بهت میدم🤦🏻من گزاشته بودم برا عمل بینیم😔 حالا میگم حیفه طلا بفروشم وایسم حقوق و عیدی گرفتم بهش بدم  البته اونم گذاشته بودم شهریه دانشگاه و حتی کفشم کهنه شده پول ندارم بخرم😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید