2777
2789
نه ولی جارو گرد هست نمیتونه گوشه خونه رو یگیره

آهان ممنون

.خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید
عزیزم عینک آفتابی رو ببر ، بگو با توجه به شماره چشمت ، عدسی بزنن .من عینک آفتابی میزنم .ولی تا به رو ...

آرههههه تو سایت گفتن میشه همچین کاری کرد 🥲

کلی ذوق کردمممم 

۸ ساله عینک افتابی نزدممم 😭😭

[army] از ما آرمی ها میپرسید بی تی اس چی داره که انقدر علاقه مندید بهشون ؟ چی ازشون بهتون رسیده؟ باید بگم که از وقتی صدای نامجون رو شنیدم ، فهمیدم زندگی چقدر میتونه زیبا باشه ..🥲 جین با لبخندش همیشه حالم رو خوب میکنه و شوگا با کلامش به من یاد میده که درد و سختی ها رو میشه تبدیل به قدرت کرد 🥲 مگه میشه انرژی بی پایان هوپی رو فراموش کرد ؟ اونی که همیشه منو تشویق میکنه به شادی و رقص 🥲 جمن با احساساتش به قلبم نزدیک میشه و وی با صدای دلنشینش منو از غم و ناراحتیام دور میکنه و میبره یه دنیای دیگه 🥲 کوکی بهم یاد میده هیچ وقتِ هیچ وقت تسلیم نشم و همیشه دنبال رویاهام برم ..🥲 نگید لطفا آرمی ها بچن .. ما هممون اهداف بزرگ خودمونو داریم ..هر آدمی نیاز به یه الگو و نقطه قوت داره که خب برای ما این هفت تا پسر هستن 🥲💜دنیای ما با بی تی اس رنگی شده 🥲 تویی که تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی یه جمله یادگاری برام بنویس ؛ تو دفترم یاد داشت میکنم ..🥲🫂

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب یعنی مزایاش به این بدیش نمیچربه؟ من برای جهیزیه ام خیلی دودلم بگیرم را با نه. از طرفی شاغلم میخوا ...

آخه جارو وقتی از آدم نمی گیره. 

معمولا منابع مالی آدم محدوده . برا چیزای کاربردی تر هزینه کن.

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.
خونمون.طبقه چهار بودم بدون آسانسور. اینجا همکفه با حیاط بزرگ. کلی درخت داره و صفا... عاشق همینش شدم ...

خونه همیشه به قیمتش میارزه.

ولی خب احتمالا نیاز به بازسازی اساسی داره.

ما همکفیم. خیلی از این مشکلاتی که می گی با بازسازی رفع شد الحمدلله.

مشکل فاضلاب احتمالا به خاطر نشست هست‌. سوسک هم مال همون ه.

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.

اونایی که سرخکن یا هواپز دارید یا میوه خشک کن دارید مگه فر ندارید؟؟؟؟؟؟؟ فر هم همه این کارارو با اسپری روغن میکنه که 

به نظر من سرخکن هواپز جارو شارژی ساندویچ ساز زودپز برقی یا انواع ظروف تفلون انواع کفگیر های سلیکون و انواع لوازم چوبی همش تا الان تبلیغ بوده و بازاریابی و انواع قالب کیک و ژله و‌چندین دست لوازم پذیرایی اضافس و فقط جا اشغال کرده و هزینه  

آخ، این سوال رو که پرسیدی، یاد یه خرید الکی و گرون افتادم که وقتی بهش نگاه می‌کنم، می‌گم: "چه کاری کردم؟!" 😂

شاید یکی از گرون‌ترین چیزهایی که گرفتم یه گوشی بود که واقعاً به هیچ وجه به اون قیمت نمی‌ارزید. فکر می‌کردم چون مارکش معروفه و ویژگی‌های خاصی داره، قطعاً عالی خواهد بود. بعد از خرید فهمیدم که هیچ کدوم از اون ویژگی‌ها اصلاً برای من کاربردی نبود و بیشتر به درد کسانی می‌خورد که دوست داشتن با گوشی خودشون به سینما برن یا تصاویر 8K بگیرن! 🫣

اما قطعا شما هم چنین خریدهای عجیب و غریبی داشتید که وقتی بهش فکر می‌کنید، می‌گید "واقعا این چی بود؟!"

خودتون چه چیز گرونی گرفتید که بعداً اصلاً به نظر نمی‌اومده ارزش اون قیمت رو داشته باشه؟ 😅

نه جان دل حتی پولی که دادم رو دادیم گرفتیم تو اوج قیمت هنوز پرنکرده همون پارسال طلا گرفته بودم الان ...

چقدر به حرف دیگران اهمیت میدی اخه مردم میخوان واست چیکار کنن که حرفشون برات مهم بیخیال از چیزی که خریدی لذت ببر این اشتباه رو نکن اونم بخاطر حرف مردم! 

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
بیشتر ببینید
طلا خریدم یک کیلو دزد برد...

یاابلفضل

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
بیشتر ببینید