2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کفش چرم نمیدونم چرا هر چی کفش چرم می خرم بعد مدتی برام تنگ میشه!اگر میدونید چرا و راه حل تنگ نشدنش ...

بده واست قالب بذارن داخلش جا باز میکنه خوب میشه

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
عینک آفتابی 😑خودم عینکیم و بدون عینک خودم رسما کورم 🤣🤣

عزیزم عینک آفتابی رو ببر ، بگو با توجه به شماره چشمت ، عدسی بزنن .من عینک آفتابی میزنم .ولی تا به روی چشم نزنی متوجه نمیشن عدسییش فرق میکنه .دیگه عینک طبی نمیزنم .

خرید که نه اما بیخود ترین خرج الکیم‌ ؛پارسال ۲۵۰ دادم عمل ابدومینو پلاستی با اینکه وزنم زیاد نبود ۶۷ بودم فقط برا جمع کردن پوست شکم و سیس پک رفتم  اصلا و ابدا نمیارزید اصلا اون طوری ک تو عکس ها میبینید و تصورتون از عمل هست نمیشه بشدت پشیمونم حس میکنم پولم و بدست خودم ریختم جوب آب 

خدایا شکرت 

گرد هست نمیتونه گوشه خونه رو بگیره عزیزم البته همشون همینن مدلش x20max هست

خب یعنی مزایاش به این بدیش نمیچربه؟ من برای جهیزیه ام خیلی دودلم بگیرم را با نه. از طرفی شاغلم میخوام تا حد امکان کارای خونه رو برای خودم سبک کنم

خب یعنی مزایاش به این بدیش نمیچربه؟ من برای جهیزیه ام خیلی دودلم بگیرم را با نه. از طرفی شاغلم میخوا ...

مزایای بیشتر اما من ۶۰ تومن خریدمش و به این فکر نکرده بودم و جاخوردم

و اگه جارو معمولی نداشته باشی بنظرم نخر

اگرم مشکلی نداری جارودستی برای گوشه خونه استفاده کن