2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شلوار گرفتم 😔💔اصلا رنگش گهه کیفیت افتضاع یه بوی میده از لجنه انگاری اونم از 1تومن بالاتر شلوار بگ بود بعد یه شلوار گرفتم بگ 900تومن چه خوبه اما این گرون تر بود گهه تر

‌ مولتی فن اوتاکو کیدرامر عشق کره و ژاپن  🪷    ‌

متاسفانه اینقدر چرت پرت گفتن اصلا دوست ندارم یک حس بد دارم بهش

من از رانندگی انقدرررر میترسیدم که یادمه حتی تو قسمت راننده میترسیدم بشینم چه برسه سوییچ بچرخونم ..همش تنبلیم میگرفت از رانندگی ...فرض کن تو یه دوبار پریود شدم ...

تا اینکه شوهرم برام ماشین خرید و من واقعا موندم چیکار کنم ...اینم بگم سرکوفتایی که من از شوهرم شنیدم هیچکی نشنید ...۱۲بهمن تنها پشت رول نشستم و الان تنها رانندگی میکنم ...اگه خواستی تاپیکمو بخون انشاله کمکت کنه از این حس در بیای

لطفا هرکی میگه با همسرم مشکل دارم نسخه طلاق نپیچید ..آوای مظلوم ارومیه یادمون نره اگه مادربالاسرش بود شکنجه نمیشد ...لطفا با هرکسی ازدواج نکنید ...اگه خوب نیست و به ثبات اخلاقی نرسید بچه دار نشید ...اگه بچه دار شدید سنگ از آسمون بارید مراقب بچه هاتون باشید ..اونها ضعیفن و به مادر پناه میارن😭♥️قبل بارداری دومم شده بودم ۶۲ کیلو ...الان ۶۸ کیلوهستم و تو حسرت اون وزنمم ...آرزومه بشم ۶۲ ....خیلی دلم میخواد اون روز که رو ترازو ۶۲ رو میبینم زنده باشم🌱💪💪💪
بیشتر ببینید
من از رانندگی انقدرررر میترسیدم که یادمه حتی تو قسمت راننده میترسیدم بشینم چه برسه سوییچ بچرخونم ..ه ...

الان راه افتادی؟ 

چند وقت برونی حرفه ای میشی؟ 

ترست ریخت؟ 

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
الان راه افتادی؟ چند وقت برونی حرفه ای میشی؟ ترست ریخت؟

من رانندگیم خیلی بد بود ،اوایل مغازه دارهای کنار خیابون مسخرم میکردن حتی ...اما رفته رفته بهتر شدم ...برای من دقیقا بعد ۲۰روز ترسم ریخت و خدا رو شکر اون استرس کشنده از بین رفت ....من دقیقا بعد یه ماه برام عادی شد.اما هنوز یه کوچولو ترس دارم 

لطفا هرکی میگه با همسرم مشکل دارم نسخه طلاق نپیچید ..آوای مظلوم ارومیه یادمون نره اگه مادربالاسرش بود شکنجه نمیشد ...لطفا با هرکسی ازدواج نکنید ...اگه خوب نیست و به ثبات اخلاقی نرسید بچه دار نشید ...اگه بچه دار شدید سنگ از آسمون بارید مراقب بچه هاتون باشید ..اونها ضعیفن و به مادر پناه میارن😭♥️قبل بارداری دومم شده بودم ۶۲ کیلو ...الان ۶۸ کیلوهستم و تو حسرت اون وزنمم ...آرزومه بشم ۶۲ ....خیلی دلم میخواد اون روز که رو ترازو ۶۲ رو میبینم زنده باشم🌱💪💪💪
بیشتر ببینید