2777
2789
ممنونم جان دلاین نیز بگذرد...این جریان برای ما درسی داشت که حتی اعضای نزدیک خانواده ات هم دوستت نیست ...

درسته اما خب هرکاری کنی بقیه حرف میزنن نباید اهمیت بدی

مگه چند ساله کلا زندگی؟

خب وقتی هست استفاده کنید 

😅😅😅۲۰۷ از دیشب کلا دارم دوتا سؤال زو جواب میدم ماشینت چیه و چرا و چی گفتن 🤣🤣🤣ای فاطی ای فاطی ب ...

😂😂😂😂

من ماشینم گک امپو زیتونی هست عزیزم (مهریه ام بود)

بعد بعضی از  دوستان گفتن چرا رنگش شبیه اسهال😐

تنها جوابم این بود خسته شدم میفروشم دوتا از ماشین تو میخرم

کلا به چپم هست حرفای مردم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضی حرفها عادی نیست با نجابت و شرافت آدم سرکار داره شاید برای یک سری افراد عادی باشه و بگن بیخیال ا ...

اصلا هرچی بوده عزیزم چی مهمتر از همسرتون و خانوادتون و مهمتر از خودتون ک خودتون رو قبول دارین شما برای اون حرفا حرص خوردین بقولی گفتنی تازه عزا هم گرفتین فکر نمیکنین دارین دیگه سخت میگیرین این دیگه رسما شما دارین خودتون رو نابود میکنین عزیزم 

بله گلم در ی برهه زمانی ادم بیشعور ب پستمون خورده همه انگی بهمون زده حتی ناموسی یک هفته دو هفته حتی شش ماه برای خودمون اشک ریختیم دیگه خودمون رو سرپا کردیم و حتی سعی کردیم قوی تر از قبل باشیم تا بقیه بترکن و زندگی جریان داره و باید بقیه بفهممن حرفاشون اشتباه بوده الان شما انگار داری ب بقیه ثابت میکنی بله حق باشماست 

شما میتونی سوار بشی حتی عکس و فیلم از خودت و ماشینت بگیری بزاری استوری و ثابت کنی بله من خوبم و سرحالم و ب حرفای زشت شما اهمیت نمیدم 

عزیزم حرف مردم هیچ اهمیتی نداره 

ب ماهم حرف ناموسی زدن ولی زندگی جریان داره ومن باید قویتر و پرتلاش تر ادامه بدم تا بترکن 🤩🤩🤩بحرفم میرسی ولی امیدوارم دورنرسی 🤩🤩

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺
مگه مدل ماشینتون چیه!!!!چرا باید اینقدر دیگران براتون مهم باشه؟؟

دو تا کامنت بالاتر رو بخونید

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

😂😂😂😂من ماشینم گک امپو زیتونی هست عزیزم (مهریه ام بود)بعد بعضی از دوستان گفتن چرا رنگش شبیه اسها ...

ب شما میگن ادم قوی آفرین ایوول 👌🏻👏👏👏👏

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺
اصلا هرچی بوده عزیزم چی مهمتر از همسرتون و خانوادتون و مهمتر از خودتون ک خودتون رو قبول دارین شما بر ...

اینقدر دوستای خوبی مثل شما از دیشب حرفهای قشنگ و پرانرژی بهم زدن تمام سعمو میکنم تفکرم تغییر بدم و تو سال جدید ازش استفاده کنم 🥰❤️🌱

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چطوری برای ماشین داشتن تهمت میزنن چی میگن مگه

از پول خریدش تا علت خریدش تا ...