2777
2789
خب بده برات شیشه مطابق درجه چشمت بندازن.

من نمیدونستم میشه عینک هم افتابی باشه هم نمره چشم خودم باشهههه 

دیشب فهمیدم خیلی ذوق کردم 😭😭😭

۳۰ فروردین>>>>🥲🎀 #کیجا_مازنی😌 اگر هنوز به اون فهم نرسیدی که اینجا یک سایت عمومیه و قرار نیست نظر من با نظر شما در مسائل یکی باشه ، ریپ نزن چون حوصله بحث با ادمای احمق رو ندارم .. و در ضمن تویی که وقتی میبینی طرز فکرمون یکی نیست میری اکانتمو شخم میزنی تا به یک چیزی برسی ولی خب چیزی گیرت نمیاد و به همین دلیل گیر میدی به پروفایلم باید بهت بگم که "گوجو پابو" 😌https://abzarek.ir/service-p/msg/2139711

بیشتر ببینید
عزیزم پیج رو میشه بدی ؟؟؟؟؟؟

❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️                                                        🌺نذارید قهرتون با همسرتون بیشتر از چندساعت طول بکشه اگه قهر کردن عادی بشه سردی پیش میاد نیازی نیست منت کشی کنید حرف زدن عادی رو ادامه بدید 🌺

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من از ۱۸ سالگی تا ۲۶ سالگی که مجرد بودم ماشین داشتم میرفتم میومدم بعد ازدواج دیگه همسرم داشت فروختم ...

ماشینتون چیه مگه ؟

مگه میشه انقد تحت تاثیر حرف مردم زندگی کرد چقد سخت میگیرد به خودتون

چی باهاش درست میکنی شما؟

من یه مقدار وسواسیم در حدی که به کار خودم راضی نیستم و کارگر میارم خونه و سبزی و میوه خشک اینارو از بیرون نمیخرم 

سبزی و میوه خشک

کیک پزی شیرینی پزی 

مرغ و ماهی 

پیتزا یا پاپ کورن 

برنج و...... 

عزیزم کامتت شما برام عجیب بود چقدر رو حرف بقیه زوم میکنی دهن مردم همیشه بازه مگه شما قراره رو حرف مر ...

بعضی حرفها عادی نیست با نجابت و شرافت آدم سرکار داره شاید برای یک سری افراد عادی باشه و بگن بیخیال اما من نمیتونم بپذیرم متاسفانه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ماشینتون چیه مگه ؟مگه میشه انقد تحت تاثیر حرف مردم زندگی کرد چقد سخت میگیرد به خودتون

۲۰۷ 

چون جانم حرف عادی نبوده و نیست بحث زیر سوال بردن خیلی چيزهاست متاسفانه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️