2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یه کلاه شال گردن که کلاهش از پشت شل نیس نامزدم هی گف بهت میاد خریدم وگرنه من ازینا که پشتش شله میخواستم چون موهامو بالا میبندم و سرم کوچولوعه این چسبا بهم نمیاد حس میکنم🥲

یه شال پلیسه که مامانم اتو کرد خط تای روشو کلا خراب شد 

نشد سرم کنم فقط یکبار سرم کردم 

اتوشم کردم کلا صاف شد ولی زشت شد گرون هم خریدمش🥲

اینو پشیمون نیستم ولی حسرت شد برام یه شلوار جین خیلییی خوشگل هم خریدم عاشق رنگ و مدلش بودم یه جا نمدونم کجا نشستم میخ فرو رفت پشت ساق پاش سوراخ شد🥲

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

یه ادکلن هم ۱۰ میل خریدم ۵۰۰ تومن از بوش متنفرم 

انقدر که توی همین نی نی سایت گفتن بو جوراب و عرق و عطر مشهدی میده، اونجا برام خوشبو بود ها نمیدونم چرا اومدم خونه منم همین بو هارو حس کردم کلا گذاشتمش کنار رفتم یدونه ۱۵۰۰ ای خوشبو گرفتم 😄

یکی دیگه هم یه کاپ قهوه از جای دور انلاین سفارش دادم ۱۵۰ تومن

سوختم چون ۱۵۰ هم پول پیکشو دادم🥲😂😭

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

هیچی  از همه چی راضیم حتی اگ بعدش خوشم نیومد و بی فایده بود  بازم تجربه جالبی بود باید خرج میکردم تا رو دلم نمونه  ب خاطر خرج کردن پول زیاد برا خودم و خانواده حرص نمی خورم حتی اگ الکی باشه 

جدی چرا می گید چینی؟؟؟؟ یعنی به جایی رسیدیم که ایران خودرو و سایپا بهتر از چین ماشین می سازن؟؟؟!!!!!

نه عزیزم 

گفتم شاید بقیه میگن ماشین چینی اله و بله .چون دیدم خیلیا میشینن مسخره میکنن

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
نه عزیزم گفتم شاید بقیه میگن ماشین چینی اله و بله .چون دیدم خیلیا میشینن مسخره میکنن

نه بابا. از ضعفشونه که مسخره می کنن. وای ما سه سال پیش یه پرشیا نو گرفتیم. تو پارکینگ گذاشتیم از بوی گند پلاستیک کهنه نمی شد رفت تو پارکینگ. زوار دور شیشه عقبش جا نبود. شوهرم گفت اصلا روشن نکنیم ردش کنیم بره که این ماشین نیست اصلا

ظرفشویی سولاردوم ساعت هوشمند خریدم ۲ تومن یک هفته کار کرد سوختادکلن فیک خریدم از دیجی کالا بوی شیشه ...

ظرفشویی که عصای دست آدمه

لطفا لایک نکنید.دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...