2777
2789
نه از حسادت هر کسی یک چیزی گفت کلا بیخیالش شدم فقط رفتم پلاکش کردم آوردم کلا با اسنپ میرم میام

بشین و کیفش رو ببر... اصلا بهش فکر نکن

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چندین بار لباس برای بچه ها گرفتم همون موقع دوسش داشتن ولی بعد اصلا نپوشیدن 

ولی بیشتر اوقات فروشنده سرمون کلاه میذاره جنس نامرغوب میده دستمون

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
سبزی خرد کن بزرگ یبارم استفاده نکردم مزخرف

خیلی خوبه من مادرم داره قشنگ سبزیو خورد میکنه فقط کمی زمان میخواد

‏بودن آدم درست تو زندگیت باعث می‌شه تو علاوه‌بر اون شخص خودت رو هم دوست داشته باشی آدمی که حتی با دیدن تاریکی‌ها و زخم‌هات دستت رو می‌گیره با عشقش مرهم میشه برات و با بودنش میشه نور زندگیت...️🌱💙a💙

بیشتر ببینید
من از ۱۸ سالگی تا ۲۶ سالگی که مجرد بودم ماشین داشتم میرفتم میومدم بعد ازدواج دیگه همسرم داشت فروختم ...

چه جالب! منم مجرد بودم ماشین داشتم. اونوقتا دخترای فامیل هیچ کدوم رانندگی بلد نبودن. ازدواج کردم دیگه فروختمش، الان که همه رانندگی میکنت سالهاس پشت فرمون نشستم. منم قرعه کشی ایران خودرو برنده شدم. یک بارم نشستم. الان باورم نمیشه اونوقتا باهاش سفر هم میرفتم. همسرم هی غر میزنه خودت ماشین رو وردار برو به کارای خودت و بچه برس

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

یه کفش کوهنوردی گرفتم ۲۸ میلیون

حالا که میبینم من اصلا اهل کوهنوردی  و اینا نیستم جونم ندارم تا سر کوچه برم چه برسه به کوه 

اما خب قیمت و برند چسبیدشو گداشتم  بهش چسبیده باشه رو جا کفشی  هس میخام  چند روز دیگه که مادر شوهرم قراره با جاریم بیاد خونه دق کنه😜😜😜😜 هرچند که مادر شوهرم جاریم  از من بیشتر ولخرجن دنبال عشق حال لباس اما خب وقتی یکی یه چیز گرون می‌خره حسودیشون میشه

برای سلامتی  خودم و حاجت رواییم یه صلوات بفرستید و هدیه کنید