2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

جارو چه مدلی گرفتی. من مدتهاست تو فکرشم . دارم تحقیق میکنم

شیائومی max x20

۶۰ تومن ارزش نداره 

باید چند روز یبار خودت جارو بکشی گوشه هارو

یا شایدم من بلد نیستم نمیدونم 

دست بعضی از آدما رو !!!

سلام خدا بر امامم حسین(علیه السلام)🖤🫠💚دهه هشتادی ام ، دعا کنید خدا توبه ام رو قبول کنه🫠 مجنون دل من لیلا نیامد،از ما جدا شد با ما نیامد🍇🍇🍇یاحسبن غریب مادر تویی ارباب دل من.....خدا زیباست چون زیبایی هاشو بهم بخشیده ،...... شکرت بابت همه چیز....

بیشتر ببینید

وسایل طراحی

خیلی دوست داشتم ولی متاسفانه استعداد طراحی رو نداشتم 

دل نهادم به صبوری که جز این چاره ندارم🌱                       Nepenthe به معنای داروی غمزداست دارویی که غم و غصه رو از بین میبره🦋
میتونم بپرسم چجوری تمیزش میکنید؟من هر کار کردم با اسکاج نرم و مایع و جوش شیرین تمیز نشد، شوینده نانو ...

کاغذی که استفاده میکنم رو زنداداشم داد و بزرگه میتونه گوشه هاشم بگیره 

ولی چون روغنی نیست میتونی با دستمال نمناک تمیز کنی پلی من تاحالا نکردم شما بگرد ببین میتونی کاغذ بزرگ پیدا کنی 

باکارات رژ باحاله که. ولی برای فصلسرد خوبه . اما زیادی همه گیر شده. همه بوی باکارات میدن.

به من نمیوفته بوش سازگار نیست باهام. ارزش خرید نداره اصلا 

باطن زندگیم خودمو کشته ظاهرش بقیه رو 

توضیح دادم اینقدر حرف زدن بقیه مسخره کردن تهمت توهین و ..کلا از چشمم افتاد هر جا بخوام برم هم اسنپ م ...

ولی به نظر من ماشین عصای دسته.بدون وسیله انگار فلج هستی...عزیزم من طلاهام رو فروختم ماشین گرفتم...اصلا هم پشیمون نیستم...واست خودتت زندگی کن.‌.حرف دیگران چه اهمیتی داره آخه...یه گوشت رو در کن یه گوشت رو در وازه

خیلی الکی به چوخ میدم من

یه کیف لوارم ارایشی ۴۷۰۰ خریدم

یه عطر۵۳ تومن

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
۲۰۷ ...گفتم به دوستان شرایط رو با قیمت بالا گرفتم ضرر میکنه همین جوری بعد بیام بدم طلا و ...

من آرزومه ۲۰۷ دنده اتومات داشته باشم شبا با دخترم بریم دوردور🤭

الان کمه کمش یک میلیاردو خرده ای ازت میگیرن 

ببین عزیزم اونایی که باعث شدن تو از ماشینت سرد بشی از رو حسادتشونه 

حالا هم دلت نیس بفکر پنجاه یا صد یا دویست تومن ضررش نباش 

ببر بزار نمایشگاه سریع تبدیلش کن به شمش 

من ده روز پیش ۲۸ گرم طلا رو کرفتم ۱۹۷ میلیون الان تو همین ده روزه ۴۰ م رو طلاهام اومد 

اشتباه نکن الان طلا سرمایس 

من هرکیو میبینم میگم فقط روطلا سرمایه گذاری کنین