2777
2789
نه بابا به اون نمیگم‌که بیکارم‌مگهبه من گفت تو هم عوض کن ولی من موافق نبودم برای چشمای بچه هام خوب ...

اره بابا چیه انگار رفتی سینما.

تلویزیون تا مبل هایی که بچه ها میشینن ۴ متر فاصله داره به نظر من هنوزم بزرگه

وزن شروع ۲۴:۱۲:۱۴۰۳ =۹۱🔸️هدف اول= ۸۰🔹️هدف دوم=۷۰🔸️هدف نهایی=۶۰...🔹️🔹️من میتونم به هدفم برسم دعا کنید که بتونم مرسی ازتون😊

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حس میکنم خیلی مظلومی! بی سر و زبون بی سر صدا میشینی حرص میخوری فقط...چپ و روش نکردی؟

نه فقط بلاکش کردم و این بشر اینقدر پرو تشریف داره کاربری جدید ساختن اینستاگرام منو فالو کرده باز ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

آره باید بزنیش به دیوار من ده تومنم دادم میز براش ولی اونم اشتباه بود🤣

واااای نه میز خیلی کمه برای این مدل!

عجب ریسکی کردیا

وزن شروع ۲۴:۱۲:۱۴۰۳ =۹۱🔸️هدف اول= ۸۰🔹️هدف دوم=۷۰🔸️هدف نهایی=۶۰...🔹️🔹️من میتونم به هدفم برسم دعا کنید که بتونم مرسی ازتون😊

عینک آفتابی 😑خودم عینکیم و بدون عینک خودم رسما کورم 🤣🤣

منم همینطوریم

بعد از چند وقت رفتم شیشه های عینک افتابیمو مثله عینک طبی درجه دار کردم

خیلی خوب شد هم افتاب چشمتو اذیت نمیکنه هم خوب میبینی

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
بیشتر ببینید
نه فقط بلاکش کردم و این بشر اینقدر پرو تشریف داره کاربری جدید ساختن اینستاگرام منو فالو کرده باز ... ...

واقعا مظلومی خیلی...

اینجوری فقط خودتو پیر میکنی.

بزار بگن به درک بگو اصلا پولشو از راه ... این به دست آوردم بگو چشمتان کور اینقدر چیز تاپیک بودم که پ ...

نمیتونم خوب 🥺😔🥲

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نه دوستش دارم نمی‌خوام بفروشم. همیشه دلم یه تردمیل میخواست

نه کلا میگم ضرر نکردی 

یه سری چیزا خریدشون اون لحظه واقعا نیاز نیست و در آیندع هم سرمایه ای نمیاره واسه آدم فقط ضرر حساب میشه .مثل لباس و مصرفی ها 

تو هم محتاج خواهی ‌شد، جهان دار مکافات است...! 
ولی این جور خرید ها هر چقدر هم تو زمان خودش گرون‌ باشه الان چندین برابر شده

ن اصلا اون موقع طلا گرمی ۱۰۰ میخریدم گفتم ۱۰ هم بدم طلا

الان زمینه فروخته نمیشه مشکل داره و ما نمیدونستیم ولی طلاهام چقدر رشد کردن

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

یه مام خارجی از یه آنلاین شاپ گرفتم ۱ و خورده ای مفت نمی ارزید میزدم چند ساعت بعد عرقم بوی خیلی بدی میداد که هیچ وقت اینطور نبود بعد که دیگه نزدم اونجور نشد الانم همین مام ایرانیا رو میزنم شرف داره به اون

با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده
واقعا مظلومی خیلی...اینجوری فقط خودتو پیر میکنی.

میدونی در شخصیت من نیست با بعضی ها حتی هم کلام شدن وای به حال جواب دادن ولی خوب به قول همسرم دوست و دشمنمون رو شناختیم و از این به بعد محتاط عمل میکنیم