2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن اصلا اون موقع طلا گرمی ۱۰۰ میخریدم گفتم ۱۰ هم بدم طلاالان زمینه فروخته نمیشه مشکل داره و ما نمیدون ...

چقدر بد شد ...ولی کاش میشد یه دو سالی برگشت عقب ...اون موقع بیشتر طلا میگرفتم :(

تو هم محتاج خواهی ‌شد، جهان دار مکافات است...! 
ولی بنظرم سوارش شو دهن مردم رو نمیشه بست بزار بگن تا جونشون دربیاد

امیدوارم حس و حالم و انرژیم برگرده 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خا خیالم راحت شد 😂👌

اهان بابا اصلا گرونم گرفتی اگه خوشت اومده هزینه کن پولو میخوایم‌نگه داریم چیکار وقتی جیزی که دوست داریم باهاش نخریم ؟

اونروز رفتم بازار جلو بازار کتونی دست فروش گذاشته بودن ۵۰۰ تومن مفت چقدر خوشگل بودن ..نخریدم گفتم دارم که رفتم تو راه پشمیون شدم برگشتم دیدم سایز پای منو تموم کردن پونصد تومن تو‌کارتم پول بود میخواستم کارتمو آتیش بزنم بندازم بره اصلا گفتم وقتی چیزی که میخواستمو نخریدم دیگه ب چ دردی میخوره پول ...

نه از حسادت هر کسی یک چیزی گفت کلا بیخیالش شدم فقط رفتم پلاکش کردم آوردم کلا با اسنپ میرم میام

استفاده کن حیفه بابا خودتم میگی از حسادتشونه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اهان بابا اصلا گرونم گرفتی اگه خوشت اومده هزینه کن پولو میخوایم‌نگه داریم چیکار وقتی جیزی که دوست دا ...

دقیقا منم نگیرم چیزیو به دلم میمونه .یه لباس هفته قبل دیدم گرون بود چون میدونستم جاهای دیگه این قیمت نیست .ولی اینقدر به دلم نشسته بود که نگو .بعد رفتم دیدم تموم کرده :)

تو هم محتاج خواهی ‌شد، جهان دار مکافات است...! 
عینک آفتابی 😑خودم عینکیم و بدون عینک خودم رسما کورم 🤣🤣

بده شیشه هاشو برات طبی کنن. من اینکارو کردم

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
بیشتر ببینید
با اختلاف به درد بخور ترین همین سرخ کن

میتونم بپرسم چجوری تمیزش میکنید؟

من هر کار کردم با اسکاج نرم و مایع و جوش شیرین تمیز نشد، شوینده نانو و اسکاج زبر زدم و سه بار شستم تا تمیز شد

ولی اینکار باعث نمیشه که تفلون وارد غذا بشه؟(کفش کاغذ میزارم، منظورم دیواره های سبد هست که مستقیم با غذا در ارتباط نیست)

در حال تثبیت وزن😎