2777
2789
بدش بمن خودتو اذیت نکن🥺

😊😊😊😊 قابل شما رو نداره جانم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه از حسادت هر کسی یک چیزی گفت کلا بیخیالش شدم فقط رفتم پلاکش کردم آوردم کلا با اسنپ میرم میام

ماشین که خیلی خوبه.عاشقشم

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

ماشین! نه استفاده میکنم نه فایده داره یک ساله گوشه پارکینگ اینقدر که حرف شنیدم از دیگران بعد خریدش ک ...

وای ماشین که واسه هر خونه خیلی نیازه من اگه ماشین نباشه انکار پا ندارم 😂

عینک آفتابی 😑خودم عینکیم و بدون عینک خودم رسما کورم 🤣🤣

یا شیشه هاشو طبی کن

یا در اولین فرصت چشاتو عمل کن لذت دنیارو ببر

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بیشتر ببینید

یه لباس مجلسی گرفتم دوماه پیش از ترکیه تقریبا ۱۳ میلیون و صد در اومد برا عروسیه دختر عموم 😖

تازه عروسی هم برگزار نشد پدر همسرشون فوت شدن من موندم و لباس و نق های همسر جان 

از این دسته خطا ها زیاد دارم مثلا مانتوی عیدم خوشم نیومد یکی دیگه رفتم گرفتم اونم انداختم بالا انباری

ی شال مشکی ۴۰۰ تومنی پارسال زیادم گرون نیست ولی واقعا هر بار نگاش میکنم فکر میکنم پولمو انداختم خیا ...

منم یدونه امسال گرفتم ۳۰۰.ولی اینقدر گفتن گرون‌گرفتی که حس عذاب وجدان دارم نسبت بهش

تو هم محتاج خواهی ‌شد، جهان دار مکافات است...! 
شاید باورتون نشه من مثلا میرم بیرون یک ماشین قشنگ‌میبینم میگم الهی خدا به طرف یکی دیگه هم بده مبارکش ...

ای کاش میشد برید شهر دیگه و از خانواده و فامیل دور باشید 

از قدیم گفتم دوری و دوستی اعصابتونم راحتذ میلود

چند سال پیش  رفتم بازار یه مانتو دیدم خوشم اومد پوشیدم اونجا بهم میومد🫥 ولی نمیدونم چرا دقتم کور شد که دختر جان این مانتو به درد تو نمیخورههههه 😶‍🌫️مخصوصا دامن توریش 🫣۵۰۰ تومن دادم  (دقیقا پول دو تا مانتو خوب) آوردم خونه پوشیدم دیدم نه بهم میاد نه بیرون میشه پوشید نه مناسبمه🫤

۵ ساله مونده تو چمدون🫠

همه خریدام منطقیها

این از دستم در رفت😅

یه بازی کارتی 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌