2777
2789
ماشین! نه استفاده میکنم نه فایده داره یک ساله گوشه پارکینگ اینقدر که حرف شنیدم از دیگران بعد خریدش ک ...

یکی از دوستان  ماشین  شاسی گرفته بود نزدیک ۱میلیارد گذاشت گوشه پارکینگ  الان ماشینه شده نزدیک ۴ تومن  بجز این مورد تاحالا ندیدم کسی ازماشینش استفاده نکنه اگر واردی  وگواهینامه داری ازش استفاده  کن خیلی فایده  داره.من ازشهر دورم  روستام  ماشین نباشه  روزی ۴۰۰ هزار کرایه آژانسمه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شال مرواریدی که پارسال مد شد

خواهرم گرفت هی گفت تو ام بگیر منم گرفتم

نزاشتمش کلا البته زیادم گرون نبودا ولی چون اولای ترند شدنش بود بازم قیمتش بالا بود 

ولی دلم واسه پولم میسوزه

دمپایی خرگوشی دلش دریا میخواد،ولی از آب میترسه

یه لگ جیم شارک خریدم ۶۸۰۰ 

پشیمونم واقعا خیلیی چیز معمولیه

یه هودی الو خریدم تمام دون دون شد اشغال به معنای واقعی

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
بیشتر ببینید
ما خریدیم ۵۰ تومن. هشت ساعتم عمر نکرد تازه😂

ععع🤣🤣

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
بیشتر ببینید
خیلی حسودی کردن خیلی تازه یک بنده خدا گفته بود شوهرش این ماشین رو برای من خریده فکر کن ....تا الان ب ...

وای برن گم شن اینا دیگه

ببخشیداا شاید فامیل باشه ولی ادمای بدرد نخور بدرد نخورن چه دوست چه فامیل چه خانواده