2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 134856 بازدید | 1556 پست
کدوم شرکت دولتی تست میگیرن همش؟ فقط ارتش هر سال تست میگیره

نمی‌دونم میگفت هر شیش ماه یا یکسال 

تست میگیرن از ما شایدم داشته خیال منو راحت میکرده 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چقد داستان هاشمی هم میشن داداش کوچیکه منم همین طوری بود تقریبا!!!!سال ۹۷تا۴۰۲ پنچسال نبود اون زمان ب ...

حتی به مادرش زنگ نزده بگه 

مادرش الان زنگ زد گفت نگرانم تو رو خدا بگو چیشده 

من راحت شده بودم شما رفتید سر زندگی 

منم بهش توضیح دادم مدارک رو جمع کرده رفته 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
نمی‌دونم میگفت هر شیش ماه یا یکسال تست میگیرن از ما شایدم داشته خیال منو راحت میکرده

ببین عزیزاگراعتیادپیداکرده باشه شماقشنگ میفهمی اینجوری بودکه مثلادوروزخونه باشه نربیرون اگرمعتادباشه اصلاتوخونه بندنمیشه برف بیادسیل حتمابه یک بهانه ای میره بیرون 

شوهر ت ی مشکلی داره صدرصد. یا موادی یا قرصی چیزی. شنیدم پیش دوست دخترش رفته باشه خاموشه کرده گوشیشو. ...

دقیقااا من کم نبودم براش 

با حداقل ها ساختم آخرش شد این جوابم 

بیشتر ببینید
عزیزم اصلا فکرشو نکن با خودت خوش باش خودتو دوست داشته باش خانه را هم ترک نکن واگزارش کن به خدا مطم ...

چقدر صبور بودم کارم به اینجا رسید 

بیشتر ببینید
به ستایش یک نظر داره یا ستایش دو؟؟؟ستایش دو که خیلی پیر وزشت شده..اگه به ستایش دو نظر داره معلومه شو ...

ستایش سه بود 

بیشتر ببینید
آخه به ا ن اضافه وزنی که شوهرش داره کی نگاه میکنه

بعضیا مهم نیست واسشون 

البته بد قیافه نیست قیافش خوبه 

بیشتر ببینید
راستی اسی..مشخصه شوهرت از نظر روانی مشکل داره..بحث خیانت نیست.شاید دو قطبی چیزیه...چند روز صبر کن اگ ...

حتی برگرده هم من نمیتونم این زندگی رو تحمل کنم 

مردی که غیبش بزنه شب نیاد خونه 

بیشتر ببینید
من شوهرم صبح خیلی به سختی میرفت سرکار.... 10سال با التماس و... بیدارش میکردم تا شد آخرسال که میخواست ...

دقیقا یکی از خصوصیاتش هم همین بود 

از خواب بیدارش میکردم 

بلند می‌شد منو میزد 

آخرش گفتم به من مربوط نیست خودت بیدار شو 

عادت کردی یکی با لگد بیدارت کنه 

چون میگفت مادرم با لگد بیدارم میکنه 

بیشتر ببینید
از اول ک اینجوری نبوده

درسته عزیزم 

داداش من دو قطبیه از بیستو سه سالگی عود کرد 

شما با یه روانپزشک صحبت کن علایم همسرت رو بگو نهایتا راهنماییت میکنه این وسط ی مشکلی هس 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
اگه امکان طلاق دارین، جداشید، بعید میدونم اینجور ادم ها خوب بشن. شما برید دوباره سرکار دولتی تون تو ...

امکان طلاق نمی‌دونم از چه نظر می‌گی 

ولی خب مادرم گفته انتخاب خودته به من ربطی نداره 

بیشتر ببینید