2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 134855 بازدید | 1556 پست
خدا رو چه دیدی شاید خدا سر به راهش کرده

خبری نشد تا همین الان 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شوهردوستم‌ همینجور بودب زورمادرش بعدچندهفته بعدعروسی بکارت خانمشوزد.ازتوعقددیرب دیرمیومداولش خوب بود ...

درسته منم برام خیلی عجیب بود 

اون موقع که ماشین داشت اسنپ رو بهانه می‌کرد 

حالا هم ماشینش داغون شد بعد سری آخر که کتکم 

زد دیگه ماشین نداره اومد گفت دارم میرم واسه همیشه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
عزیزم اونی که شما اسمشو میزارید عشق عشق نیستعشق واقعی به این جریانات ختم نمیشههمسرتون یا خائن ه ...

من هیچی ندیدم هیچی واقعا 

دوران آشنایی هیچی ندیدم 

یه نفر میگفت همین هیچی ندیدن زنگ خطر بوده 

بیشتر ببینید
همسرت مشکل روانی داره خودتو نجات بده این مرد ثبات نداره

درسته مشکل روانی داره 

بیشتر ببینید
وای توروخدا برگرد پیش خانوادت

مادرم میگه حق نداری بیای 

بیشتر ببینید
یعنی اگه زن بگه طلاق میخام وطلاق گرفتن از طرف زن باشه مهریه اصلا بهش تعلق نمیگیره؟؟ فقط اگر مرد بخاد ...

اون طلاق خُلع هست

به علل مختلف مثل همین خشونت خانگی و کتک زدن مرد، 

حتی اعتیاد شوهر، عدم پرداخت نفقه، خیانت همسر زن باید مالی به شوهر بده تا بتونه طلاق بگیره. 

تو این نوع طلاق زن باید مالی به شوهرش بده تا بتونه ازش طلاق بگیره یعنی زن به واسطهٔ کراهتی که از شوهر داره و ازش بدش میاد در مقابل مالی که به شوهر میده که بتونه طلاق بگیره به علل مختلف از شوهرش به قدری تنفر پیدا میکنه که با پرداخت پول از بند همسری اون مرد رها بشه حالا این مال ممکنه به مقدار  مهریه زن یا معادل اون باشه.

اگر مالی که زن به شوهر میده کمتر از مهریه باشه “خالع” اگر بیشتر از مهریه باشه  “مبارات” میگن.

جالب اینجاست باید مبلغی رو که به شوهر میده به صورت کامل و به موقع پرداخت کنه 

اگر زن تمکین نکنه مرد میتونه با تحت فشار قراردادنش با طرح دعاوی  الزام به تمکین و تجویز ازدواج مجدد و عدم اجرای صیغه طلاق زن را مجاب به بذل مهریه و طلاق خلع و مبارات نمیاد.

یعنی حتی کاری کنه که نه تنها به زنش مهریه نده بلکه زن رو مجبور کنه مال و پولی هم از زن بگیره. 

بنابراین، طلاق خلع بدون رضایت شوهر امکان‌پذیر نیست.

پاشو جمع و جور کن برگرد تهران

به زودی حتما 

بیشتر ببینید
اسی ما سر یه داستانی ۸ ماه خونه پدرم بودیم.هربار بحثمون میشد شوهرم وسایلاش جمع میکرد میرفت خونه بابا ...

جالب میدونی چیه 

گفت چرا وقتی گفتم دارم میرم واسه همیشه 

اصرار نکردی پیشت باشم 

الانم نگران نشو شوخی کردم خندید 

گفت وسایل بگیرم بیام خونه که کلا دیگه خبری نشد 

بیشتر ببینید
تا مظلوم نباشه ظالم هم نیست ....

دقیقااا 

بیشتر ببینید
باور کن از خیانتم میتونه باشه،یادمه وقتی مادرم با یه مرد زن دار به بابام خیانت میکرد خیلی خیلی بد اخ ...

منم راجبش فکر کردم ولی چیزی ندیدم 

طی دو سال حتی یه نشونه 

بیشتر ببینید