2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 134855 بازدید | 1556 پست
چقدر بد مشاوره میدی شما بشینه که شوهرش بره دوراشو بزنه چون مطمئنه اون خونه جای ایشونه؟بله خب با سکه ...

مادرم میگه منتظر باش دور هاشو بزنه بیاد 

نمی‌فهمم یعنی چی آخه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونا فقط دلخورن فردا بهشون زنگ بزن و ازشون کمک بخواه خودت میخوای بمونی و ادامه بدی؟

بارها گفتم خودشون به چشم کتک خوردن منو دیدن 

ولی گفتن انتخاب خودته 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
اسی شوهرت رفته خارج؟

تا تهران نمیتونه بره مگر اینکه یکی ساپورت کنه 

بیشتر ببینید
دیگه وقتی یهو ول میکنه میره و پیش شما نیست چه سوتی ای بده یا اگه یه گوشی دیگه داشته باشه که اونو تو ...

ماشینش رو میگردم یواشکی 

بیشتر ببینید
شوهرمنم بامن نه رابطه داره.فحاشی میکنه کتک میزنه تهمت میزنه خیانت میکنه بدچشمی میکنه تمکین نمیکنه.دن ...

من اصلاکلید خونه هم ندادم بهش

بیشتر ببینید
ببخشید ایده شما رو درک نمی کنممنظور شما چیه؟ مثل کبک سرشو بزاره زیر برف؟

نه من میگم در حال حاظر فقط ارامشتو حفظ کن،ببینید حتی وقتی دزد میزنه ب خونه ادم،وقتی زنگ میزنی ب پلیس،میگه اول ارامشتو حفظ کن،یا یک بیمار اطرافت زنگ میزنی اورژانس چی میگه میگه اول ارامشتو حفظ کن،چون آرامش اول برا خود آدم حیاتیه،تا بتونه متمرکزانه عمل کنه،من نمی‌گم بره صابح خونه زندگی و ماشین شه بعد ده سال دیگ بره ببینه آقا چرا رفته کجا رفته،سریع باید اقدام کنه برا از بلاتکلیفی در اومدن خودش،ولی زن اول ب لحاظ احساسی داغون میشه تا عقلی،بهش دارم میگم اگ خیانته بدون خیلیا خیانت دیدن،اگ اعتیاد خیلیا درونش وارد سدن،حالا یا توش موندن یا بیرون اومدن،بهش میگم اون رفته تو زیاد خودخوری نکنی عزت نفست رو از بین نبری،بهش میگم هر چی شد ب هر دلیل و نتیجه ای که رسیدی خودتو از بین نبریا آرامش و صبر و زمان دست ب دست هم میدن و تو رو ب سمت شرایط بهتری میبرن،پس آرامش داشته باش،صبرکن تو هر شرایط بدزندگی صبر و شکیبایی رو از دست نده چون بی تابی انسان رو نابودمیکنه،و به زمان هم فرصت بده چون زمان هدایتگرهدخوبیه،زمان جای درست میچینه همه چیز رو..

عزیزم خب کسایی که اعتیاد دارن خماریشون معلومه کلافگیشون معلومه بعد کسی که اعتیاد داره نهایتا یه شب م ...

شبا غیبش میزنه اونم در هفته یکی دو بار 

الان از صبح رفت 

بیشتر ببینید
سلام بانو نگاه به تاریخ کاربریم نکن که تازه عضوشدمبعضی از دوستان دلسوزانه راهنماییت کردن عزیزم اول ش ...

سلام صبح میرم واسه شکایت 

البته کلانتری بعدش هم شکایت علنی 

بیشتر ببینید