2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 135027 بازدید | 1556 پست
همین ۲۱ ۲۲ سالگی

خودت  يروز گذشته رو مرور كن ببين واقعا نشونه اي نبود؟ 

من مطمينم بوده كسي يك دفعه تغيير اساسي نميكنه

از ي جايي كم كم شروع ميشه پذيرفته ميشه و بعد يك دفعه ي جايي ديگه قابل پذيرش نيست

رفيق بازي

همين غيب شدن

خونه نرفتن يا تا دير وقت بيرون بودنش

مصرف چيزي.. 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نیومد?

نه والا هیچی 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
چه تعیین تکلیفی ؟والا از اینا گذشته اگه از اینا میترسید که نمیرفت

خب پس دست بزار روی دست تا قر سرت بیاد 

باید یه چیزی توی دست داشته باشی 

نمیتونی بری راه هوا بگی این ول کرده رفته خونه زندگی رو که!

قانون از تو مدرک میخواد تمام

مدرک هم همین راهیه که بهت گفتم 

عزیزم...برات آرزوی آرامش دارم واقعا حق داری

مرسی گلم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
پس بفکر نجات خودت باش گلم

هستم گلم 

بیشتر ببینید
میگم بیمار روحی روانی نیست شوهرت

هست مشخصه 

بیشتر ببینید
زنگ بزن خبر بده ب خانوادش به همه بزا بدونن

گفتم اونا هم نگران شدن 

بیشتر ببینید

تهران بودی؟؟؟؟از تهران دورت کرده؟؟؟؟؟بوی 

خیانت میادا

یه زن مستقل و با درآمدبودی بخاطر این ادم خودتو ب کجا کشوندی؟تا دیر نشده اگر میشه برگرد سر کارت ...راجب اینم تصمیم اساسی بگیر

خوب شد؟؟؟؟
خب بشه اين مدارك پيش خودت مي مونه وقتي خاستي استفاده كني

درسته 

بیشتر ببینید
خدا کمکت کنه

امیدوارم 

بیشتر ببینید
دقیقاااا یهو هم مهربون میشه

عزیزم چرا شکایت نمیکنی خونه رو ترک کرده نفقه نمیده!؟؟؟؟؟ این چ ازدواجیه سکوت و صبوری برای کسی هس ک بفهمه و جبران کنه شاید واقعا دو قطبی داره میتونی سر همین بیماریش عقد رو فسخ کنی چون بهت نگفتن جالب اینجاست فکت داره ک مادرش هم گفته اوکی میره برمیگرده ینی عادیه ینی پسرش خله ازت توقع دارن نمی‌دونم مهریه ات چقدره ولی گیرم سالی ۱۰۰ تومن با نفقه بهت تعلق میگیره خودتم شاغل میشی !!! گفتنش سخته ولی تحمل و خانومی کردن سخت تره حیف عمرت

مرلین هستم از نوع مورنو🫶🏻 👩🏼نه مونرو🙌🏻

چون یکم آنرمال هست یعنی میگفتم تنها نمونی!حتما فردا برو پاسگاه و خبر بده. کل ماجرارو تعریف کن صورت ج ...

به مادرم گفتم گفت 

هر جا بره میاد نگران نشو صبر کن 

مردا می‌رن 

بهش گفتم مادر من من نمیتونم تحمل کنم اینا چیه میگی 

اصلا زیر بار نرفت 

کلانتری میشه رفت اره ؟

بیشتر ببینید