2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برا من اوردن 

سال اول با مهمون

از سالای بعد فقط پدر مادر

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید

مادر  من ۲۱ ساله ازدواج کرده هر سال برادراش خواهرش  براش عیدی میارن 

کلا رسمه این عیدی متقابله خواهر به برادر برادر به خواهر  

تازه عروس کهنه عروس هم فرق نداره 

تو تاپیک های من صحبت منفی اکیدا ممنوع❌🤗❄🌨🌧

اره فقط سال اول عیدی مفصل میبریم اجیل و میوه و لباس و طلا و...سالهای بعد کمتر میدیم😂

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

بله هر سال عیدی میدن خانواده ها 

برای تازه عروس که سال اولشه عیدی مفصل میبرن،یعنی هم واسه عروس میخرن هم واسه داماد 

ولی هرسال پدر و مادر عیدی میخرن ولی دیگ مفصل نه

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
چه مواردی عیدی میارن

امسال طلا لباس برا خودم شوهرم گوشت مرغ برنج اجیل میوه شیرینی 

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
چه مواردی عیدی می بربد؟ اگه ممکنه بگید اهل کجایید

ملایر.سال اول یکم مفصل و سنگین مثلا میوه اجیل شیرینی شکلات بتونن یه تیکه طلا نشه خب پول انداره توان،ولی سالای دیگه کمتر

خسته تر از آنم که بگویم به چه علت...