2777
2789

اتفاقا اگر دقت کنی هر کسی دختر داره برد کرده 

چون علاوه بر خودش بعدا ازدواج کرد شوهرش هم به خانواده تون اضافه میشه 

ویک داماد از پسر بهتر و موثرتر هست.

در صورتی که وقتی پسر داماد میشه در واقع انگار از خانواده جدا میشه و مثل یک مهمون میاد و می‌ره 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بنده ی ناشکر نباشین...جنسیت اصلا ملاک نیست...خیلیا خداتومن هزینه کردن که صاحب بچه بشن ولی نشدن...خیل ...

بعضیاتون مردم تا حرف میزنن میگید ناشکر نباش

این بیچاره که ناشکری نکرد گفت بقیه با حرفاشون اذیتش میکنن

مثلا من دختر تو راه دارم از خدام بود دختر باشه هم من هم شوهرم ولی بقیه میگن چرا پسر نشد دلم میشکنه اعصابم خورد میشه

خواهر شوهر منم عاشق پسر بود میگفت خود دانی من پسر میخوام تو حاملگی میگفت یواش برو بیا بچه طوری نشه ۲ تا پسر آوردم عزیز هم نشدم عااااشق پسر اگه نمیاوردم میدونم ولی میکرد یه زن دیگه می‌گرفت الانم باذوق به همه میگه ۲ تا پسر دارم ولی پسرم میزنه سر کوچیکترین شیطنت بعد پشیمون میشه چه فایده 

منم وقتی کسی میگه پسر زایی جلو شوهرم -شوهرم میگه پسر دختر نداره ۲ تاش خوبه خودم میگم برات پسر آوردم میگه همه میارن مگه چیه خدا ازش نگذره تو حاملگی چقد بهم استرس داد ک من پسر میخوام گمشن همشون