2777
2789
عنوان

شمع های دستسازِ من📷

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 71 پست
تو اولین تاپیک هام هستبا مادرم نمیتونم راجع به ازدواج صحبت کنمچون به عقیده مادرم،دختری که بخواد شوهر ...

من اگ پسر بودم و دختری و دوسداشتم آره چرا که نه چه اهمیتی داره خونواده ش چیکار میکنن مهم ائمه خلافکار نباشن و خود دختر آدم خوبی باشه خواهرتم کادر درمانه؟چه شانسی شوهر پزشک😅خوشبخت باشه ولی چجوری میتونه راحت زندگی کنه وقتی خواهرش تو عذابه من اگ بودم می‌آوردم پیش خودم اینهمه براشون کار میکنی که چی تهش پیر بشی و تو نداری و بیماری بمیری تو باید خودتو نجات بدی دختر 🥺تو مشهد اینهمه مزون خیاطی تولیدی ی راهی هست دیگه ولی کارخونه ها خطرناکن تنها نرو

عزیزمم🥲🥲خدا نکنه خدا بزرگه حتما ی راهی هست بنظرم باید بری و زیر بار ظلمشون نمونی سخته میفهمم تنهای ...

منم از اینکه مزد کارکردنم رو با فحش و کتک میدن،خیلی ناراحتم

خیر

پدرم وحشتناک متعصب هست

فقط چندبار کار کنکور کردم و میکنم اونم یواشکی

فقط خواهر کوچیکم میدونه

بیشتر از این نمیتونم این سایت رو تحمل کنم...واقعا نود درصد کاربرا چیپ و عقده ای و بی فرهنگن...تا الانم از روی تنهایی میومدم این سایت...خلاصه اگر ریپلای زدین و جواب ندادم،بدونین برای همیشه از این حموم زنونه رفتم....1404/01/10

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اگ پسر بودم و دختری و دوسداشتم آره چرا که نه چه اهمیتی داره خونواده ش چیکار میکنن مهم ائمه خلافکا ...

خواهرم چشم پزشک هست(رزیدنت)برای همین کلا دست به سیاه و سفید نمیزنه

نمیتونم تحقیر هاشون رو تحمل کنم

چندبار برای کار پیدا کردن اقدام کردم،اما واقعا فایده نداره

بخاطر چس تومن،کلیییی فحش و تحقیر

بعدشم،هرچی پول درمیاری باید تو خونه خرج کنی

کافیه بفهمن پول داری،دیگ یک قرون هم بهت نمیدن

حق خریدن لپ تاپ و گوشی خوب و... هم نداری

بیشتر از این نمیتونم این سایت رو تحمل کنم...واقعا نود درصد کاربرا چیپ و عقده ای و بی فرهنگن...تا الانم از روی تنهایی میومدم این سایت...خلاصه اگر ریپلای زدین و جواب ندادم،بدونین برای همیشه از این حموم زنونه رفتم....1404/01/10

بیشتر ببینید
هنوز داری کنکور میخونی 🥺😭😭😭😭من ک نمیگم بروسرکار برگرد خونه

عزیزم من دانشجو دکتری هستم  

کنکور چیه

بیشتر ببینید
هنوز داری کنکور میخونی 🥺😭😭😭😭من ک نمیگم بروسرکار برگرد خونه

شیمی و زیست کنکور تدریس میکنم

بیشتر ببینید

@khahare_sepi    

ببین عزیزم

من الان دانشجوهستم،درسام واقعا سخت و سنگینه

ترجیح میدم درسم رو تموم کنم تا با مدرکم کار کنم

نه اینکه برم دنبال شغل های پست

از بچگی بین من و خواهرم وحشتنااااک فرق میذاشتن

دیگه عادت کردم

برامم اصلا مهم نیست

خواهر بزرگم بی نهایت خودخواهه

برای همین هفته ای هشت روز با شوهرش دعوا داره

والدینم هردو بیمار حاد اعصاب و روان هستند

اگه به حرفشون نکنی،رَم میکنند

دقیقا عین حیوانات

کلی چیزی میشکونن،کتک میزنن و...

برای همین مجبور و محکوم هستم شرایط خونه رو طوری نگه دارم،تا اونا رَم نکنن

برادر و خواهر کوچیکمم نیز راه خواهر بزرگم رو پیش گرفتن

فقط به فکر خودشون هستن

و متاسفانه والدینم نمیخوان پپذیرن که مسئولیت زندگی نباید با من باشه

صبح ها میتونن برن نون بخرن

میتونن ظرف کمتر کثیف کنن

میتونن آشپزی کنن

میتونن خونه رو مرتب کنن

میتونن لباس هارو بشورن/پهن کنن

میتونن آشغالارو ببرن دم در

ولی خب

محکومم بسوزم و بسازم

کلییییییی پول تراپیست دادم تا کسی کمک کنه،اما همهههه شون فقط دنبال تیغیدن بودن

حدود دوسال هست تنها هدفم اینه درسم تموم بشه

دیگه دنبال سرکار رفتن و... نیستم

چون قبلا امتحان کردم

واقعا فایده نداره

گه گاهی هم اگر کار کنکوری چیزی پیشنهاد بشه انجام میدم

سوال دیگه ای هست؟

بیشتر ببینید
آها ایول فکر کردم کنکور کارشناسی خیلی خوبه

نه بابا

کارشناسی چیه

پنج اسفند1402کنکور دکتری داشتم

و قبول شدم  

بیشتر ببینید
افرین خیلی خوبه کاش منم دکتری قبول شم ولی فک نکنم ارشدم بتونم خوندن شو شروع کنم چقد دلم میخواد استاد ...

چند سالته؟

رشته ت چیه؟

الان ارشد میخونی؟یا برای کنکور ارشد میخونی؟

بیشتر ببینید
میتونی تو خونه تدریس آنلاین داشته باشی البته خب خیلیم شرایط شو نداری حداقل واسه اونا خرج کنی نه که ه ...

باتوجه به همه گیر شدن آموزش آنلاین

کسی پیش من نمیاد

الان ویدئوهای موسسات رایگان داخل کانال ها پخش میشه

دغدغه من واقعا پول نیست

رفتارهای تاکسیک والدینم هست

بی نهااااایت منو اذیت میکنن

بیشتر ببینید
@khahare_sepi ببین عزیزممن الان دانشجوهستم،درسام واقعا سخت و سنگینهترجیح میدم درسم رو تموم کنم تا ب ...

چقد بد حتی خواهر برادراتم درکت نمیکنن عجیبه فکر کردم خواهرت زندگی خوبی داره امیدوارم بتونی ب جای خوبی برسی حداقل خ برادرت کاراشونو خودشون کنن مطمعن باش روزای بهترت میرسن نمیدونسم دکتری میخونی وگرنه پیشنهاد کارای دیگه رو نمیدادم ولی اگ خودم بودم میرفتم حتما 

باتوجه به همه گیر شدن آموزش آنلاینکسی پیش من نمیادالان ویدئوهای موسسات رایگان داخل کانال ها پخش میشه ...

اره واقعا باز خوبه پدرت میخوابه همش کاش مامانتم بخوابه فقط خوابیدنه که کمک میکنه ..اینجوری ام نیس خیلیا با آموزش/آنلاین و حضوری شیمی دیدم درآمد دارن