2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

همه مث هم نیستن همه جور آدمی هس چرا اینقدر از چهار محالی ها بد میگین ؟؟؟بخدا این جا آدم های خوب هم ک ...

چیزی که دیدم و گفتم 

خیلی تفاوته شهرای جنوبی با این شهر 

حقیقته

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨

بنظرمن این مسائل نسبی همه جاخوب وبد داره... 

ربطی به منطقه و... نداره مگرآب وهوا وشرایط رفاهی شون بپرسی ازنظر مراکزخریدو... 

من خودم تهرانم اصالتا آذری هستیم همه جوره آدم دیدم همه مدل اصالتی مهم اون فرهنگ وخانواده ی طرف هستش وقسمت تون که کی همسایه تون بشه هم محله ایتون کیا هستن💐

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
بیشتر ببینید

مردمش بنظرم خوب بودن 

البته خب ما چون جنوبی هستیم شاید رفتار مردم شهرای دیگه زیاد راضیمون نکنن ولی درکل اوکین

شهر تمیزیه و همچنین خوش آب و هوا توی تابستون

فقط اینکه سرده دیگه شبا از یه تایمی توی خیابون پرنده پر نمیزنه 

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 
بیشتر ببینید
بنظرمن این مسائل نسبی همه جاخوب وبد داره... ربطی به منطقه و... نداره مگرآب وهوا وشرایط رفاهی شون بپر ...

فقط تحقیق کن محله ی خوبی خونه بگیرید

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
بیشتر ببینید
نه من خانم هستم عزیزم

😅پ چرا دنبال دختر خوشگلی؟؟

ولی یه چیز بگما ک یادت رفت بپرسی ،من خودم اکثر شهر های جنوب بودم وقبول دارم ک جنوبی‌ها واقعا خون گرمن وولی داری از یه جای فوق‌العاده گرم و شرجی میایی تو بهشت ،ب معنای واقعی بهشت ،اب هوا عالی ،منطقه بکر و دیدنی ،مواد غذایی سالم وارگانیک 

من چهارسال شهرکرد بودم و کلا اهل اون استانم محیط فوق العاده تمییز و اب هوای سرد تابستونا و بهارها فوق العاده دلچسب زمستونها سردددددد تا منفی سیزده شونزده هم میاد ی سری شهرها

مردم ترک لر فارس داره

محیط کوچیکه مردم خیلی سطح فرهنگی پایین دارن

خونگرم نیستن ولی قضاوت و دخالت و بدجنسی زیاد دارن اهل حاشیه و خرف و سخن هستن

راست میگن تا تاریک بشه همه میرن خونه چون سرده

ادمهای خوب هم بینشون زیاد هست 

ولییی طول میکشه بفهمی اون ادم خوب بوده یا ظاهر خوب  خنجر از پشت زن زیاد دارن من اینو خیلی تجربه کردم

خوبی هم زیاد بینشون دیده میشه ولی من از بدی هاشون بیشتر ازار دیدم واسه همین گفتم 

اصصلا خسیس نیستن دست ب خرجن ب ویژه بختیاری هاشون خونگرم هم هستن بختیاری هاشون مهمان نوازم هستن  غریب پرستن خوراکی های خوشمزه دارن محیط شهرکرد مثل بندر شاد و باز و راحت نیست بیشتر سنتیه