helenhari مدیر عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 876 عنوان عیدی ب خواعر شوهرتون چی دادین | مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 61 پست نمیدونم پول بدم ۵۰۰ تومن یا شال بگیرم به نظر شما چیکار کنم اولین سال میخوام عیدی بدم تازه ازدواج کردیمبرای بچههاش لباس گرفتم با پول 1404/01/01 | 21:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
paryدریایی عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 1495 این رسم رسومات ما رو بدبخت کرده حالا دوطرفه باشه با نظرم اشکالی نداره من فقط برای مادرم میبرم اونطفل ... منم اصلا راضی نیستم چون اونا ب بچه هام تا حالا عیدی ندادن
مهسا۱۳۶۳ عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 2341 یاد بگیریم باهام مهربون باشیم حال خوب بهم بدیم کارما بهمون صددرصد برمیگردونه🤍🫠 مهربونیم عزیزم ولی خوب کادو به جاری ندادم اوناهم ندادن تا حالا به من😁
golimau عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 4143 منم اصلا راضی نیستم چون اونا ب بچه هام تا حالا عیدی ندادن اونا هم اصلا چیزی نمیدن به بچه های من خانواده من هر سال به بچه هام میدن منم به بچه های اونا میدم شوهرم میگه چرا برای بچه های ما ۵۰برای بچه های سما۱۰۰گفتم باشه هرچی دادن تو دو برابر بده دیگه خفه شدتایپک اخرمو بخون دلم داره میترکه
golimau عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 4143 اولین سال هست وارد خانواده شون شدم😂🥲 چه کاریه سال بعد باید بیشتر بدی😂
paryدریایی عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 1495 اونا هم اصلا چیزی نمیدن به بچه های من خانواده من هر سال به بچه هام میدن منم به بچه های اونا میدم شوه ... خوندم عزیزم..منم اوایل شوهرم پنهانی بهشون پول میداد..بعد کم کم راهشو فهمیدم مثلا میگفتم امسال ب فلان ابجیت اینقد بدیم یا فلان بچه اینقد بدیم دیگه باهام مشورت میکنه هرچند راضی نیسستم
golimau عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 4143 خوندم عزیزم..منم اوایل شوهرم پنهانی بهشون پول میداد..بعد کم کم راهشو فهمیدم مثلا میگفتم امسال ب فلان ... مام قبل همین طوری بود از پارسال این طوری شده نمیدونم چرا آخه من هیچ وقت اعتراضی نکردم حتی برای بچه هاشون خودم لباس میخریدم
golimau عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 4143 خوندم عزیزم..منم اوایل شوهرم پنهانی بهشون پول میداد..بعد کم کم راهشو فهمیدم مثلا میگفتم امسال ب فلان ... شما به خواهر و مادر خودتون هم میدین؟؟
paryدریایی عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 1495 شما به خواهر و مادر خودتون هم میدین؟؟ ن هیچوقت ندادم..مامانم نمیگیره اصلا
کیاصد عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 464 مادرشوهر۱تومن خواهر شوهرا نفری۵۰۰..بچه هاشون نفری۱۰۰..ولی کسی ب بچه های من عیدی نمیده منم حوصله جرو ... چه نامرد. اینجور مواقع آدم احساس میکنه ازش سواستفاده میشه
golimau عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 4143 ن هیچوقت ندادم..مامانم نمیگیره اصلا مامان منم نمیگیره ولی من دلم نمیاد آخه پدرم فوت کرده پیش برادرم هست خودش با بافتنی پس انداز میکنه بهم یه تومن داد
کیاصد عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 464 من هم خواهر شوهرم بالای ده سال هم خواهر شوهر دارم اونم بالای ده سال ولی یادم نمیاد عیدی داده باشیم یا از هم بگیریم با اینکه خداروشکر باهم خوبیم. فقط پدر مادرم به همه مون عیدی میدن
paryدریایی عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 1495 چه نامرد. اینجور مواقع آدم احساس میکنه ازش سواستفاده میشه البتع اینم بگم اونا وضعشون ازما ضعیف تره..همه مستاجر و بدون ماشینن..
paryدریایی عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 1495 مامان منم نمیگیره ولی من دلم نمیاد آخه پدرم فوت کرده پیش برادرم هست خودش با بافتنی پس انداز میکنه ب ... ن من وضع مالی پدر خودم خوبه ولی خونواده شوهرم خواهرشوهرام ضعیفن تقریبا
golimau عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 4143 ن من وضع مالی پدر خودم خوبه ولی خونواده شوهرم خواهرشوهرام ضعیفن تقریبا خدا شکر برادرم نصبت به ما زندگیش خوبه شکر خدا مادرمو هم ساپورت میکنه ولی خوب من دلم نمیاد بهش عیدی ندم