2777
2789
عنوان

بیماری پیسی ممکنه ارث برسه لطفا بیان راهنمایی کنید 🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 130 پست
مثلا یهو ناراحت نشه تو دلش بگه به این چ ربطی داره هنوز عقد نیس دخالت کرده 😂ممنون قشنگم خیلی زحمت کش ...

خواهش می‌کنم گلم

ان‌شاءالله شما هم سال خوبی داشته باشی

اگه احساس می‌کنی ممکنه باعث ناراحتی بشه فعلا چیزی نگو. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش می‌کنم گلمان‌شاءالله شما هم سال خوبی داشته باشیاگه احساس می‌کنی ممکنه باعث ناراحتی بشه فعلا چی ...

ایشالا خدا بزرگه کمک همه کنه این پدر شوهر آینده منم خوب بشه 😂🥹

سلام عزیز، ی سوال مهم دارم توروخدا پیام منو دیدین حتما جوابمو بدین دارم از ترس میمیرم شما چطوری کام ...

سلام عزیزم، من لک هام یهو زیاد شد جوری که از زانو تا روی پام یه تیکه سفید شد و روی دستام پر شد دکتر رفتم پماد منوبنزون دادن که استفاده کردم 

سلام عزیزم، من لک هام یهو زیاد شد جوری که از زانو تا روی پام یه تیکه سفید شد و روی دستام پر شد دکتر ...

یعنی گفتن پیسیه؟ این پماد درمانش بود؟ بعد کاملا خوب شدی؟ جاهای دیگه ی بدنت دیگه در نیومد خدایی نکرده؟

یعنی گفتن پیسیه؟ این پماد درمانش بود؟ بعد کاملا خوب شدی؟ جاهای دیگه ی بدنت دیگه در نیومد خدایی نکرده ...

من ۲۵ سال این بیماری رو داشتم روی زانو و روی پام و روی ارنجم بود وتوی این مدت زیاد نشد که فکر کنم دوسال پیش زیاد شد و این پماد رو زدم و سفید کردم

من ۲۵ سال این بیماری رو داشتم روی زانو و روی پام و روی ارنجم بود وتوی این مدت زیاد نشد که فکر کنم دو ...

یعنی چی سفید کردین ؟ یعنی کل بدنتون الان سفید کاغذی هست؟ مگه ی تیوپ پماد برا کل بدن کافیه؟ ضرر نداره این پماده؟ یعنی دیگه دیده نمیشن ؟ من بدبختانه تو خود صورتم دارم میبینمش 😭😭😭

یعنی چی سفید کردین ؟ یعنی کل بدنتون الان سفید کاغذی هست؟ مگه ی تیوپ پماد برا کل بدن کافیه؟ ضرر نداره ...

کل بدنم سفید شد رنگ لک ها ولی سفیدی طبیعی نه سفیدی که تو ذوق بزنه مثل گچ،نه یه پماد کافی نیست ، فقط توی آفتاب تباید باشی زیاد