2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

😭معلومه😭موی😭رنگ😭شده😭مشکی😭اصلا😭به😭پایه😭نمیرسه😭و😭رنگش😭روشن😭نمیشه😭و😭موهات😭میسوزه😭

دانشجوی رشته حقوق👩🏻‍⚖                                                    تکنسین داروخانه💊                                                           مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

بیشتر ببینید
هرچیزی ک مد میشه رو خودتون پیاده نکنید عین پیر زنا میشی

چ مدی مش ک از مد نمی افته خیلی وقته موهام مشکیه 

آدم وسواسی هستم رنگ روشنم بزنم بهم میاد باز مشکی میکنم😐

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
خیلی دلم میخاست مش کنم

تا رنگ کامل از موهات نره هرگز نمیتونییی

دانشجوی رشته حقوق👩🏻‍⚖                                                    تکنسین داروخانه💊                                                           مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

بیشتر ببینید
تا رنگ کامل از موهات نره هرگز نمیتونییی

خیلی خریت کردم مشکی کردم 

چون موهام قهوه ای روشن بود مشکی کردم😐😐💔خیلی از واسوسم بدم میاد تا رنگی بهم نیاد سری مشکی میکنم

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
خیلی خریت کردم مشکی کردم چون موهام قهوه ای روشن بود مشکی کردم😐😐💔خیلی از واسوسم بدم میاد تا رنگی ب ...

مشکی فوق العادس

بیشتر ببینید