2777
2789
عنوان

چرا جاریم اینجوری کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 40 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خخخخ تازه بعضیاشونم الان میان میگن چون جاریت اینجوری کرده توطلاق بگیر...

من نمیگم چرا خریده میگم چرا اونروز به من میگه دوساله خرید عید ندارم مگه من میخواستم از تنش در بیارم فقط اونروز ناراحت شدم ولی الان دلم برای برادرشوهرم سوخت که همیشه پولشم میره آبروشم میره برادرشوهرم خیلی آقاس

نه خب مثلا خود من توی کمدم خیلی لباس داره حتی بعضیاش رو یه بار هم نپوشیدمچون یهو بر اثر بیماری 20 کی ...

عزیزم خدا خیرت بده ن بعضیا یجوری میگن فضول و فلان بخدا نمیدونم چطور بدون اینکه ب این فک کنن ک چقد اسی نا احت بشه از حرفشون 

من نمیگم چرا خریده میگم چرا اونروز به من میگه دوساله خرید عید ندارم مگه من میخواستم از تنش در بیارم ...

میدونم عزیزم من منظورم باشمانبود اوناییکه مثل عقل کل میان نظرمیدنومیگم زنداداش منم دقیقاهمینجوریه 

آدم هر چی میکشه از خودیهاون حمایت شوهرش رو داشته که اینقدر وقیح بوده

دقیقا

۴ ماه بعد فوت بابام زایید

تو این ۴ ماه نه بگی چهلم بیاد

نه عید اول بیاد نه از عزا دربیاره نه زنگ بزنه

بعد که برا توله‌ش زنگ نزدم شوهرش حتی حالم رو از شوهرم نمی‌نمیپرسه ولی شوهر من تا زنگ میزنه حال زن و بچه اون رو میپرسه

همین برادرشوهر تو عقد یه سفر تنها نذاشت بریم

با زن و بچه‌ش وبالمون بود و به خرج ما میومد دست به جیب نمی‌کرد

البته که من وقتی یکی برام تموم شه دیگه درگیر نمیشم حال میپرسه یا نه منتهی از اینکه شوهرم پشتم رو خالی کرد و به زن اون زنگ زد و جال میپرسه عصبی‌ام 

گل گفتی، آدم از خودی میخوره

جرات ندارن به زن وحشی‌ش بگن بالا چشما ابروئه، چون شوهرش به هر حال پشتش حتی اگه مقصر باشه

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
بیشتر ببینید
دقیقا۴ ماه بعد فوت بابام زاییدتو این ۴ ماه نه بگی چهلم بیادنه عید اول بیاد نه از عزا دربیاره نه زنگ ...

میدونم عزیزم 

گفتی تا تهش رو رفتم    شوهرت زمانی میفهمه که خیلی دیره

میدونم عزیزم گفتی تا تهش رو رفتم شوهرت زمانی میفهمه که خیلی دیره

برا شوهر من چند ساله دیر شده

چند ساله خواهش میکنم طلاقم بده و نمیده

دلیلش خنده‌داره، میگه دوستت دارم 😂

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
بیشتر ببینید
برا شوهر من چند ساله دیر شدهچند ساله خواهش میکنم طلاقم بده و نمیدهدلیلش خنده‌داره، میگه دوستت دارم � ...

طلاق که هیچی

احمقن  پس فردا که پیر و مریض  تنها شد به محبت پرستاری نیاز دارن  فقط زنش هست  همه این سوگولی ها میرن دنبال کار خودشون    ولی دیگه چه فایده