2777
2789
عنوان

🔵سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 57 پست
اونا طبق تجربه خودشون نظر میدن کسی که زود ازدواج کرده و شوهرش حامیش بوده پیشرفت کرده میگه خوبه اونی ...

مرسی از راهنماییتون 

بله کاملا درست میگید متوجه منظورتون شدم الان

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بیا حالا من ۴سال بزرگترم و معتقدم نامزدی هم زوده چ برسه ازدواج 😂

اره خب ۱۹یکم زوده ولی خب همیشه اینو درنظر داشته باش که کیس خوبو توی هرسنی پیدا کنی باید قبول کنی

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

بیشتر ببینید
قربونت عزیزدلم😍اره دیگه ازاین لحاظ خوبه😂

من مامانم حدودا ۳۰ سالش بود که منو به دنیا اورد، ولی همیشه میگم خوشبحال خواهر بزرگم که ۱۶ سال با مادرم اختلاف سنی داره 🫠 

ولی خب خود مامانم میگه هیچی از زندگیم نفهمیدم. تا خواستم زندگی کنم بزور شوهرم دادن و زودم بچه آوردم🥲

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 کاربری دست دونفره 👩🏼👩🏻

بیشتر ببینید
من مامانم حدودا ۳۰ سالش بود که منو به دنیا اورد، ولی همیشه میگم خوشبحال خواهر بزرگم که ۱۶ سال با ماد ...

آخی عزیزم ۱۶واقعععا دیگه خیییلی زوده

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

بیشتر ببینید
😂😂😂😂😂😂

😂🤦‍♀️

بیشتر ببینید
اره خب ۱۹یکم زوده ولی خب همیشه اینو درنظر داشته باش که کیس خوبو توی هرسنی پیدا کنی باید قبول کنی

خب بعضی چیز ی بازه زمانی داره برای تجربه کردن 

نیازه وارد اجتماع و دانشگاه بشن و بعد تصمیم بگیرن 

بعدم تاپیک قبلی که خانوما اومده بودن نوشته بودن ازدواج یعنی کلفتی؟! منکه خوندم خیلی تعجب کردم یجوری نوشته بودن بشور و بساب که خدایا من با خودم گفتم چه بشور و بسابی؟

لباسارو که لباسشویی میشوره همسر منم جوراباشو همیشه خودش میشوره یا میندازه داخل لباسشویی.

ظرفارم که ظرفشویی میشوره.

خونم که جارو برقی جارو میکنه که بسته به سلیقت الان میتونی هوشمند بخری دیگه من نمیدونم اونا چیو میسابن؟

بعد دم از فقر فرهنگی میزنن😑

اگر بحث تکامل و عقلیه آدم تا گور دانش میجوید 😁

نه، منظور رشد بیولوژیکی مغزه

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 کاربری دست دونفره 👩🏼👩🏻

بیشتر ببینید
شما چند ساله ازدواج کردید و چقدر اختلاف سن داشتید؟

من سال ۹۸ عقد کردم و همون سالم عروسی کردم.

اختلاف سنی ۱۲ سال البته بگم که همسر من از لحاظ رفتاری از منم بچه تره و من همش دعواش میکنم که زشته یکم سنگین باش😅

هرچی سن بالاتر بره ادم کاملتری میخوان که وجود نداره میمونن خونه اینو بدون هیچکس صد در صدی با معیارات نمیاد خیال خامه

اوناهم که طلبکارند سن بالا میگن ته دلشون پشیمونن چه موقعیت هایی از دست دادن . تنهایی خوب نیس هرچقدرم سرکار بری تو ذاتمونه