2777
2789
عنوان

من تو خونه تنهام شوهرم بچه های خواهرشو برده استخر

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 39 پست
چ سختالبته من دلم میخواد ترکش کنم

بله سخته

پس بدون بقیه هم سختشونه

یه وقت ب خودت اسیب نزنی♥️

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فکر خودکشی رهام نمیکنهچند بار قرص خوردم اما از ترسم فوری بالا میارم ببخشید

نکن اسی دورجون پشت سرت حرفاناجوردرمیارن توروخداگریه کن اجی ازخداکمک بخاه خیلی تنهایم میفهمتت اسی اجی دنیاخیلی نامرده😭😭😭🫂

عزیزم دنیا خیلی نامرده چقدر قشنگ گفتی😭

امشب خیلی دلم گرفته کاش فردااگ صب قشنگی باشه خدابیدارم کنه😭اجی خستم پوستم جای کلفت شدن نداره بخودش قسم دیگه دارم میترکم این حجم ازدردسنگینه اجی 😭😭

امشب خیلی دلم گرفته کاش فردااگ صب قشنگی باشه خدابیدارم کنه😭اجی خستم پوستم جای کلفت شدن نداره بخودش ...

عزیزم منم پر از دردم وتنهام

تو چه دردی تو سینت داری؟ 

اگر دوست داری بگو

عزیزم منم پر از دردم وتنهامتو چه دردی تو سینت داری؟ اگر دوست داری بگو

کدومشوبگم اجی ک خودم بابتش گریه نکنم نسوزم سفره دل من یجادوجانیس اجی بگم اول برامن گریه میکنی بعدبراخودت یکی بوداینجاشمارموگرفت بم زنگ زدبندخدامیخاست درددل کنه وقتی من حرف میزدم فقط گریه میکرد بعدش خداروشکرکردبابت دردای خودش گفت بابادردای من درمقابل توهیچن😭😭😭

😔😔😔😔😔

به نظرم تو همسرتو نمیتونی عوض کنی ولی خودتو چرا میتونی تا کی میخوای منتظر همسرت باشی که یه حرکتی برات بزنه؟خودت یا علی بگو عوض بشو شک نکن یعنی شک نکنا همسرت هم اخلاقش نصبت بهت عوض میشه و بهت توجه میکنه ولی بخاطر توجه همسرت عوض نشو واسه درست زندگی کردن خودت عوض شو