2777
2789
عنوان

پروتئین بوتاکس کردم موهامو استرس دارم بریزه

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 30 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ممنون عزیزم اگه جای خوبی رفتی نگران نباش کار احیا و صافی به شدت عالیه تو رشد مو خیلی کمک می‌کنه به ش ...

والا نمیدونم مواد خوب مصرف میکرد یا نه  ولی گفت که موادم عالیه 

موادش که شدیدا گاز داشت وفتی سشوار کشید یه قسمت سالن حالت مه گرفتگی شد 

والا نمیدونم مواد خوب مصرف میکرد یا نه ولی گفت که موادم عالیه موادش که شدیدا گاز داشت وفتی سشوار کش ...

من یه سال پروتیین کردم به شدت گاز داشت ولی خوب ریزش نگرفتم 

دوبار دیگه احیا و صافی کردم که جای دیگه بود بو نداشت ولی چشمم یکم می‌سوخت اونم ریزش نداشتم اگه از کارش مطمعنی نگران نباش 

مراقبت بعدش مهمه شامپو و ماسک بدون سولفات

بعضیا میگن با شامپو و ماسک هم باز ریزش گرفتن  

میگفت مواد رو به ریشه و کف سر نمی زنم ولی وقتی میفتادن روی هم لایه ها حس میکردم کف سرمم میخوره 

بعضیا میگن با شامپو و ماسک هم باز ریزش گرفتن میگفت مواد رو به ریشه و کف سر نمی زنم ولی وقتی میفتادن ...

شامپو رو درست استفاده کن 

هفته ای یکبار با شامپو معمولی بشور یه دور بعد دور بعدی با شامپو بدون سولفات بشور 

بعضیا میگن با شامپو و ماسک هم باز ریزش گرفتن میگفت مواد رو به ریشه و کف سر نمی زنم ولی وقتی میفتادن ...

بیخیال باش حالا از پروتئین نریزه از فکر و خیال میریزه شاد باش با موهای زیبات شادی کن