2777
2789
عنوان

قسمتتون چطور پیدا شد❔ منظورم کسیکه باش ازدواج کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 3405 بازدید | 144 پست
ببخشید ولیمردی که یه زنو دوس داشته باشه دس به هرکاری میزنه فک کن خودکشی تجاوز قاتل شدن فرقی نداره ...

😐😐 خوبی شما؟ 

طرفت بهت تجاااوز کرده بعد دم از شرافت میزنی؟ 

یه ادم منطقی و درست همچین کاری نمیکنه 

اخه فکر نکرد اون لحظه تو چ حس مضخرفی داشتی؟ 

فقط به فکر خودش بود با خودش نگفت شاید منو دوستم نداشته باش نخواد باهام زندگی کنه 

اخه تجااااوز؟ میدونی حکمش اعدامه! 

همچین کسیو من انسان نمیدونم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😐😐 خوبی شما؟ طرفت بهت تجاااوز کرده بعد دم از شرافت میزنی؟ یه ادم منطقی و درست همچین کاری نمیکنه اخ ...

بله حالم خوبه

من نگفتم آدمایی که تجاوز میکنن شرافت دارن

گفتم آدمایی که برا عشقشون میجنگن  و  دس به هرکاری میزنن تا بدستش بیارن با آدمایی  که خیانت میکنن فحاشی میکنن کتک میزنن و آزار اذیت به زنا میرسونن شرافتشون بهتره

مردا  کاری به حس حال زنا ندارن فقط به فکر خودشونن  و  خوش گذرونی خودشون

منم قرار نیس کارشو فراموش کنم اما خب دیگه باید بسازم منم آدمم قرار نیس همیشه تقلا و جنگ دعوا و دم به گریه زاری باشم  خسته شدم از این زندگی

مجبورم بسازم جلوی خودش خانوادش رفیقاش خانوادم لبخند میزنم میگم آره زندگیم خوبه اما از درون دارم میسوزم بنظرت من دیگه باید چیکار کنم

تو فک کن اینقدر بلا سرم اومده  و بالا پایینی داشته زندگیم دیگه هیچی برام مهم نیس تنهای تنهام تو این دنیا فقط خدا رو دارم

برای سلامتی  خودم و حاجت رواییم یه صلوات بفرستید و هدیه کنید 

😐😐 خوبی شما؟ طرفت بهت تجاااوز کرده بعد دم از شرافت میزنی؟ یه ادم منطقی و درست همچین کاری نمیکنه اخ ...

ایران یه کشور مرد سالاری و همیشه طرف مرداس  

فک کردی اگه الان شکایت میکردم چه بلایی سرم میومد یا میکشتم یا  ی بلایی سر خانوادم می‌آورد  

از همه بدتر کمر بابام با این که به همین یدونه دخترش دستمالی کردن تجاوز  میشکست جلو مردم خم میشد  هرچند که هیچکس از اتفاقات زندگی من خبر نداره

آبرویی ب ا خودم واینمیساد 

آبرویی برا خانوادم  دیگه نمیموند 

تو ایران همبنجوریشم که دخترا سالمن بهشون انگ ... میزنن تهمت میزنن حرف در میارن

اگه از این ماجرا خبر دار میشدن که دیگه هیچی

فقط خودمم و خدای بالا سرم 

بله حالم خوبه من نگفتم آدمایی که تجاوز میکنن شرافت دارنگفتم آدمایی که برا عشقشون میجنگن و دس به هر ...

این اسمش تلاش نبود عزیزم زور و اجبار بود 

و اینکه همه مردا اینطور نیستن کی گفته همه کتک میزنن خیانت و فحاشی میکنن خیلیا واسه رسیدن به عشقشون واقعا تلاش میکنن خودشون رو بالا میکشن پیشرفت میکنن بارها و بارها با خانواده میرن خواستگاری تمام شرایط دختر رو قبول میکنن تا دختره دوستش داشته باشه راضی شه باهاش ازدواج کنه اگه نشدم اذیتش نمیکنه و واسش ارزوی خوشبختی میکنه

ناراحت نشو عزیزم ولی اکثر مردایی ک دست به همچین کاری میزنن خانواده درست حسابی ندارن ک اینطور تربیت شدن

شما باید شکایت میکردی نباید تن به خواستش میدادی

فکر کنم کم سنی درسته؟ 

بله حالم خوبه من نگفتم آدمایی که تجاوز میکنن شرافت دارنگفتم آدمایی که برا عشقشون میجنگن و دس به هر ...

چرا باید از درون بسوزی عزیزم اون دیگه شوهرته بابای بچته 

بهش محبت کن دوسش داشته باش یه زندگی شاد بساز پولدارم که هست عشق کن

ایران یه کشور مرد سالاری و همیشه طرف مرداس فک کردی اگه الان شکایت میکردم چه بلایی سرم میومد یا میکش ...

چی بگم اره اینم هست ادما یطوری برخورد میکردن انگار ک تقصیر تو بود

انشالا ک زندگیت خوب پیش بره اونطور که میخوای بشه🩷

ولی هیچوقت اینطور فکر نکن ک کارش انچنان بد نبود 

این اسمش تلاش نبود عزیزم زور و اجبار بود و اینکه همه مردا اینطور نیستن کی گفته همه کتک میزنن خیانت و ...

۱۶ سالم بود باهاش دوست شدم سه ماه بعدش تجاوز کرد

۱۷ سالم بود ازدواج کردم 

الانم ۱۹ سالمه

من دربرابر شما دیگه سپری ندارم

از دل من خبر ندارین

اگه از نظراتم ناراحت شدین ببخشید معذرت میخام 

چی بگم اره اینم هست ادما یطوری برخورد میکردن انگار ک تقصیر تو بودانشالا ک زندگیت خوب پیش بره اونطور ...

قرار نیست فراموش کنم تا ابد یه  انگ مثل ه...رزه بودنمه 

از خدای بالا سرم خجالت میکشم  که از یه دختر پاک تبدیل شدم به این....

اره خوشبخت کامل که نهولی مثل دو تا دوستیم پا یه ایم همدوره هوای همو داریماون خوشبخته و داره می‌چشد ...

به هیچی فک نکن. گذشته رو یادت نیار 

اگه دوست داره ، دوسش داشته باش🫀

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍
بیشتر ببینید
۱۶ سالم بود باهاش دوست شدم سه ماه بعدش تجاوز کرد۱۷ سالم بود ازدواج کردم الانم ۱۹ سالمه من دربرابر شم ...

چقد بچه ای تو

من کلی واست ارزوی خوشبختی میکنم عزیزم

خودم تایم زیادی نامزد بودم و دوستش نداشتم ولی اخرش بهم زدم همه چیو نتونستم ادامه بدم

میفهمم چی میگی این ک گاهی حالت بده دوس داری فرار کنی ازاونجا 

ولی خب بمون و بساز زندگیتو 

درسته بد شروع شد ولی امیدوارم از الان کلی قشنگ شه همه چی🩷🥹

قرار نیست فراموش کنم تا ابد یه انگ مثل ه...رزه بودنمه از خدای بالا سرم خجالت میکشم که از یه دختر پ ...

تو کاری نکردی ک جونم

اون تورو اذیت کرد بچه بودی نتونستی دفاع کنی

از یه دختر بجه 16ساله انتظار نباید باشه ک اون موقع عاقلانه رفتار کنه

هیچوووقت خودت رو مقصر ندون

خیلیا بهشون تجاوز شده و رها شدن

ولی اون اقا الان همسرته و پشتیبانت 

امیدوارم بهترینها نصیبت شه🩷